DSC 0632

Op een kille vrijdagavond kwamen onze dames in Gierle op een dramatisch 2de provinciale onwaardig voetbalveld terecht waar Lille United op hen wachtte. In de Beker van Antwerpen waren we hier al eens geweest en toen kenden we een bijzonder moeilijke avond en dit keer was het eigenlijk niet anders. Van meet af aan drukte de thuisploeg ons achteruit en in de beginfase moest Anouk al meermaals gepast tussenkomen. Uiteindelijk moest ze zich toch gewonnen geven, maar KFCS probeerde er nog iets van te maken en kreeg ook een paar mogelijkheden. Jammer genoeg konden ze hier geen echte kansen uit puren en de thuisploeg kon dit wel en zo stond het aan de rust al 3-0. Na de pauze veranderde er weinig aan het spelbeeld en liep de thuisploeg uiteindelijk uit tot 6-0. KFCS wilde toch nog een keer scoren en toen de thuisverdediging Sara de vrije baan gaf, lukte het onze topschutter toch om nog een eerredder te scoren.

Loes Goor (1 goal)

KFCS III kreeg bezoek van De Kroon, die ook nog redelijk in hun buurt te vinden waren in de rangschikking. De ploeg begon goed tot heel goed in de eerste 20 minuten met mooi combinatievoetbal, maar plots draaide het helemaal en lukte er weinig tot niets nog. De Kroon profiteerde hier optimaal van. KFCS wist via Toon N 1 keer te scoren, maar keeper Wout mocht zich weer 7 keer omdraaien en door het puntengewin van de concurrenten is KFCS terug op de laatste plaats in de rangschikking verzeild geraakt.

Menno Sels (1 goal)

KFCS I kreeg bezoek van het intussen hoger geklasseerde Zonnekloppers. In tegenstelling tot vorige week begonnen ze nu wel goed aan de match en het was Cedric die de score wist te openen. Zonnekloppers waren echter niet onder de indruk en konden snel terugslaan. Ze gingen zelfs op en over KFCS, maar ook de thuisploeg was hier niet van onder de indruk en keerde op zijn beurt terug via Jef. Lars bracht in de tweede helft onze rood-witten weer op voorsprong, maar een tweede simpel weggegeven penalty bracht de score weer in evenwicht. Met een schot dat door het net ging leken Zonnekloppers de buit binnen te hebben, maar ook KFCS kreeg een strafschop en Lars wist deze te benutten zodat we allemaal tevreden konden zijn met een billijke puntendeling na een fijne wedstrijd.

Tom Goris (1 goal)

KFCS II kreeg op een even kille zondagochtend bezoek van de puntenloze hekkensluiter FC Vorsel. KFCS had z'n blad propvol staan, terwijl Vorsel net 11 man wist te mobiliseren. Alleen was dit er in de eerste helft niet aan te zien, want het spel van KFCS draaide volledig vierkant. Vorsel van zijn kant had de bal, maar creëerde ook amper gevaar. In het slot van de eerste helft wist Toon N uiteindelijk met een loeier in de kram de score te openen. In de tweede helft verdubbelde Tom M de voorsprong door opnieuw op de juiste plaats voor doel op te duiken. Coach Marc haalde uiteindelijk Tom naar de kant voor Jens en dit bleek een gouden zet, want op voorzet van Toon N duwde Jens de 3-0 binnen. In het slot zette Toon nog zelf de kers op de taart en zo blijft KFCS tussen de mensen staan in de rangschikking.