DSC 1663

Vlug Vooruit moest en zou het volgende slachtoffer van onze damesploeg worden. Alleen hadden we niet meteen gerekend op hun felle start, want na een half uur stonden we al 2-0 in het krijt. Jelte leek even voor de aansluiting te zorgen, maar een nieuwe Merksemse counter bezorgde ons een nieuwe ijskoude douche. Op slag van rust zorgde Ruth voor de nieuwe aansluiting zodat er veel mogelijk bleef in de tweede helft. Kort na de pauze stelde Ruth gelijk en alsof dat nog niet genoeg was trok ze onze nieuwe driepunter ook nog over de streep met de 3-4. Vlug Vooruit lag tegen het canvas en KFCS speelde de match volwassen uit. Toen later het nieuws binnenkwam dat Beekhoek verloren had tegen Massenhoven beseften we dat we terug eerste stonden.

Topschutters na 26 oktober:
Jelte Staes (11 goals)
Michelle Van Gestel (9 goals)
Ruth Mattan (8 goals)
Annelies Nuyts (2 goals)
Valérie Crets (2 goals)
An Boons (1 goal)
Stien Loos (1 goal)
Owngoal (1)

KFCS I ontving leider Flurky voor de eerste ronde van de nieuwe Beker van de Kempen. Cedric bracht KFCS 1-0 voor, maar Flurky kon voor de rust de score weer gelijk zetten. Na de pauze bracht Emas de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar weer kon KFCS deze niet vasthouden. Toen Flurky weer gelijk kwam en nadien met een penalty op voorsprong kwam zagen de supporters de vele vaten van de KFCS-spelers leeglopen (wat veel te veel training niet kan doen met een mens). Uiteindelijk gingen we met 2-4 de boot in en zit ons bekeravontuur er al na 1 ronde op. Geen nood, want volgende week in Millegem staat er heel wat anders op het spel: 3 punten en wat meer ademruimte in het klassement.

KFCS III heeft 2 weken adempauze voorgeschreven gekregen van de Molse bond zodat ze hun hoofden even kunnen leegmaken.

Op zondagochtend trok KFCS II naar Witte Molen, vaak een lastige verplaatsing. Vandaag bleek het precies anders te zijn toen Toon N zijn duivels ontbond en KFCS op 0-2 bracht. Toen Nick V er 0-3 van maakte leken de bezoekers hun schaapjes al op het droge te hebben, maar een tegenprik van Witte Molen bracht toch wat spanning. Nick nam die spanning terug weg met de 1-4, maar opnieuw wist ook Witte Molen nog een doelpunt te maken. Hier bleef het echter ook bij en zo won KFCS verdiend in Kasterlee en schuift het de top 5 van het klassement binnen.

Topschutters na 27 oktober:
Toon Kuppens (7 goals)
Toon Nuyts (6 goals)
Nick Verwaest (4 goals)
Wannes Goris (4 goals)
Jonas Nijs (3 goals)
Dries Van Gorp (2 goals)
Pieter Stessens (2 goals)
Herman Hoskens (1 goal)
Jo Verwaest (1 goal)
Jos Meeus (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Nick Leysen (1 goal)
Robin Van Mechelen (1 goal)
Thomas Goris (1 goal)
Tom Goris (1 goal)
Toon Wens (1 goal)