DSC 2924

Dat is een vraag die we ons allemaal stellen. De winterstop nadert en zo kunnen we al een eerste balans opmaken.

Onze dames hebben ondertussen al winterstop, maar brachten vorige zaterdag nog een bezoekje aan het natte veld van Brecht. Jelte bracht ons al snel op voorsprong en toen Annelies de score verdubbelde, kon Brecht z'n hoop op een stunt al opbergen. Na de pauze diepten Michelle (2 goals) en Chelsea de score nog verder uit waardoor de dames de winterstop ingaan als leider met 3 punten voorsprong op Beekhoek en 6 punten op Horendonk. Wat is nu de eerste afspraak na de winterstop? Jawel, om 10:30 in Horendonk!

Owngoal (2)

Voor de verplaatsing naar Kempenzonen kreeg KFCS I al 3 punten extra in hun schoot geworden door gefoeter van GSK, die onder hen kwamen te staan in de rangschikking. Na de slachtpartij in de Bremstraat leek het op de Boerentang dezelfde kant op te gaan. In 20 dolle minuten liepen de bezoekers 0-3 uit. Kempenzonen waren echter niet uit hun lood geslagen en met 2 doelpunten brachten ze de spanning terug voor de rust. Na de pauze zagen de supporters de bezoekers steeds verder wegzakken en de thuisploeg rook bloed. Toen de 3-3 binnenviel besefte iedereen dat het nog moeilijk zou worden en na de 4-3 (met een afgeweken bal) was het voorbij en kon KFCS puntenloos huiswaarts keren.

Toon Kuppens (1 goal)

KFCS III had na de winst op Hoekske ook wat meer ademruimte gekregen en tegen het lager geklasseerde Real Heesakker hoopten ze een 6 op 6 te realiseren. Aan de rust leek het die richting ook uit te gaan toen het 1-2 stond, maar opnieuw sloeg Heesakker terug. Gelukkig beschikt KFCS III over een stevig slagwapen in de persoon van Nico die met 2 doelpunten ervoor zorgde dat de 3 punten in de kabas van KFCS III mee naar Kortijnen kwamen.