DSC 7117

Onze dames kregen vrijdagavond een melding van 's Gravenwezel-Schilde dat ze forfait gaven voor de match van afgelopen zaterdag. Door deze forfaitzege stijgen onze dames naar plaats 7 in de rangschikking.

Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I en KFCS III kampten met wat coronabesmettingen en bijgevolg kozen we om voor de match van onze eerste ploeg op Donk uitstel te vragen. De thuisploeg stemde hiermee in dus voetbalde de eerste ploeg opnieuw niet afgelopen weekend.

Menno Sels (1 goal)

Met wat hulp van KFCS I kon KFCS III een strijdbaar elftal op het veld brengen om de topper op het veld van leider Belta te gaan spelen. Belta klom na 10 minuten op voorsprong toen de reporter na heel wat omleidingen eindelijk aankwam, zag hij toen hij zich bij de supporters van KFCS had gezet de 2-0 vallen. KFCS was van slag, maar in de tweede helft kwamen er toch kansen. Alleen lieten de bezoekers deze allemaal onbenut en op de counter maakte Belta er 3-0 van en was de match gespeeld. De thuisploeg is de laatste rechte lijn richting titel ingeslagen terwijl KFCS de concurrentie stilaan ziet terugkomen in de strijd om de tweede plaats.

Nathan Jonckers (1 goal)

Op zondagochtend kregen we Vorsel op bezoek aan de Kortijnse Weg. De heenmatch leerde ons dat puntengewin zeker mogelijk was en KFCS nam de match meteen in handen en scoorde ook snel. Alleen was de ref naar de vogeltjes aan het kijken, want hij kende de goal niet toe hoewel de bal duidelijk over de lijn was. Om zichzelf wit te wassen zei hij maar dat het om buitenspel ging, maar de bal kwam van een speler van Vorsel. Begrijpen wie begrijpen kan, maar toen Lars de score opende was het moeilijkste toch gebeurd. Vorsel probeerde wel, maar de motor van KFCS viel ook stil wat leidde tot veel afval in het spel aan beide kanten. Lars miste nog een penalty en aan de overzijde moest Pieter een paar keer gepast tussenkomen om de 1-0 op het scorebord te houden. In de tweede helft was het vooral wachten tot de 2-0 viel, maar we moesten 20 minuten wachten tot we eindelijk verder uitliepen. Jef rondde een counter af en zo stevenden we recht op de 3 punten af. Toon N besloot nog op de paal, maar de zege kwam niet meer in het gedrang.