DSC 2103

Enkel op zaterdag kwamen onze competitieploegen in actie en ze stonden alle drie voor zware opgaven. De dames speelden een onvervalste topper aan de kop van het klassement, de eerste ploeg knokte verder weg aan hun weg naar boven en de derde ploeg wilde graag terug richting subtop schuiven.

Beginnen doen we met onze dames want zij moesten op bezoek bij eerste achtervolger Beekhoek. Het beloofde dus een pittige wedstrijd te worden, want de eerste plaats stond op het spel. Schoonbroek begon goed aan de match en via Michelle en Jelte liepen ze 0-2 uit. Beekhoek toonde zich nog in het slotkwartier van de eerste helft, maar de 0-2 bleef staan. Kort na de pauze viel echter de aansluitingstreffer voor de thuisploeg uit de lucht, maar Michelle leek met haar tweede van de namiddag de zege over de streep te trekken. Een nieuwe voorzet die met veel geluk via de paal binnendwarrelde bracht echter opnieuw spanning en de bezoeksters moesten alle zeilen bijzetten toen de 3-3 op de lat uiteen spatte. Met het nodige stunt- en vliegwerk trokken onze dames de zege over de meet en blijven ze op kop van de rangschikking.

Topschutters na 9 november:
Jelte Staes (12 goals)
Michelle Van Gestel (11 goals)
Ruth Mattan (8 goals)
Annelies Nuyts (2 goals)
Valérie Crets (2 goals)
An Boons (1 goal)
Stien Loos (1 goal)
Owngoal (1)

KFCS I trok voor het volgende kelderduel naar Millegem. Winnen was een must om wat meer ademruimte te krijgen en de blik terug op de middenmoot te kunnen vestigen. KFCS was doorheen de ganse match de betere ploeg, maar toen een afgeweken bal voor de voeten van de thuisspits kwam stond KFCS 1-0 in het krijt. Een nieuwe nederlaag en de voorlaatste plaats in het klassement dreigde, maar dankzij Emas klommen de bezoekers toch op gelijke hoogte. Hier bleef het jammer genoeg ook bij en zo blijft de speling dun onderaan het klassement. Aangezien de rechtstreekse concurrenten ook met punten morsten, is het schip nog lang niet gezonken.

Topschutters na 9 november:
Maarten Cuypers (2 goals)
Bert Wens (1 goal)
Dieter Vandendriessche (1 goal)
Emas Van Beylen (1 goal)
Jonas Nijs (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Toon Kuppens (1 goal)

Ook KFCS III stond voor een lastige uitmatch naar Looi. Hetzelfde Looi dat vorig seizoen ei zo na degradeerde, maar nu rustig in de top 4 staat te blinken na blijkbaar enkele gelukte zomertransfers. Ondanks goed weerwerk sloeg de ploeg er jammer genoeg niet in om met een resultaat naar huis te komen en blijft de ploeg in de middenmoot hangen. Ook hier is nog niets verloren, maar de concurrentie blijft in de nek van de ploeg hijgen.

Topschutters na 9 november:
Toon Nuyts (3 goals)
Ousmane Tall (2 goals)
Tom Meeuwssen (2 goals)
Nathan Jonckers (1 goal)
Nico Vanherck (1 goal)
Robin Van Mechelen (1 goal)

KFCS II mocht een zondag uitslapen. In hun reeks was er enkel de inhaalwedstrijd Witte Molen - Vorsel en die eindigde op 1-1.

Topschutters na 10 november:
Toon Kuppens (8 goals)
Toon Nuyts (7 goals)
Nick Verwaest (6 goals)
Wannes Goris (4 goals)
Jonas Nijs (3 goals)
Dries Van Gorp (2 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Pieter Stessens (2 goals)
Emas Van Beylen (1 goal)
Herman Hoskens (1 goal)
Jos Meeus (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Nick Leysen (1 goal)
Robin Van Mechelen (1 goal)
Thomas Goris (1 goal)
Tom Goris (1 goal)
Toon Wens (1 goal)