DSC 2126

Met een bezoek van Wortel sloten onze dames de maand november af, een maand waarin ze al hun tegenstanders regelrecht de vernieling in speelden. Wortel hing ook in de kelder van de rangschikking dus moesten zij het volgende kind van de rekening worden. Aranka fusilleerde eerst nog de paal, maar met 2 doelpunten snel na mekaar knapte Sara het moeilijkste werk op. Vervolgens lieten ook Eva; Sien en Aranka zich al eens gelden zodat we aan de rust al konden spreken van een gespeelde match. Kort na de pauze vijzelde Bo haar statistieken ook nog wat op, maar toen viel de motor stil. Wortel stond met een man minder op het veld en kroop volledig terug op de eigen helft. KFCS bonkte op de muur, maar sloeg er niet in om erdoor te breken. Op een zeldzame tegenstoot dreigden we opnieuw een domme goal te slikken, maar de paal bracht dit keer redding in ons voordeel. In de laatste 10 minuten konden Annelies en 2x Aranka de score verder uitdiepen en zo haalden we onze eerste sportieve clean sheet van het seizoen (de forfaitzege tegen Flandria laten we even buiten beschouwing).

Loes Goor (1 goal)

KFCS I trok naar de Boerentang en dan weet je wel waar we uitkwamen: bij Kempenzonen. De thuisploeg moest harken om aan volk te komen dus KFCS rook z'n kans. Jef opende dan ook verdiend de score, maar toen Kempenzonen de eerste keer over de middellijn kwamen, was het meteen raak. Na menig stevige duels te hebben uitgevochten met z'n tegenstander op het middenveld kwam Maarten C in schietpositie en hij bracht ons opnieuw op voorsprong. Zo gingen we ook rusten, maar binnen de eerste minuut sloeg de thuisploeg opnieuw toe en plots ging het wat sneller en liepen ze uit tot 4-2 na toch 2 missers van ons sluitstuk. Een nieuwe zure nederlaag dreigde, maar Kempenzonen hadden van keeper gewisseld en de vervanger bleek geen grote meerwaarde te zijn, dus met een slotoffensief speelden we alles of niets. Rik bracht de spanning helemaal terug met de aansluitingstreffer en toen ook Mathias M in de gaten kreeg dat de doelman te pakken was, haalde hij van ver uit en zag ook hij de bal binnengaan. Nog meer scoren zat er helaas niet meer in, maar zowel de prestatie als het karakter dat de ploeg heeft getoond zal hen moeten helpen om terug de aansluiting met de middenmoot te vinden.