DSC 0939

KFCS I ontving thuis Red Star dat dringend op zoek was naar punten om z'n kansen op het behoud gaaf te houden. Vorige woensdag op Donk won de ploeg nog verdiend met 2-5, maar Red Star stak het mes meteen tussen de tanden en kwam na een kwartier voetballen ook op voorsprong. Lang konden ze echter niet van hun voorsprong genieten, want Jef en Bert draaiden de achterstand om in een voorsprong aan de rust. Kort na de pauze hield Dimitri z'n elleboog tegen z'n lichaam toen de bal z'n arm raakte en de ref had het ook niet gezien maar floot wel penalty. Red Star profiteerde en opnieuw stonden de bordjes gelijk. Even later werd het nog erger toen de bezoekers de 2-3 konden scoren. KFCS trok terug in de aanval en versierde kans op kans, maar uiteindelijk wist enkel Bert nog te scoren en zo moesten beide ploegen zich tevreden stellen met een puntendeling.

Menno Sels (1 goal)

Ook KFCS III kreeg bezoek van Red Star, maar in tegenstelling tot KFCS I kwamen zij wel op voorsprong via Menno. Met opnieuw een zeer goedkope strafschop bracht de ref de bezoekers echter terug in de match en kort na de pauze ging het van kwaad naar erger toen de 1-2 viel. KFCS moest komen en uiteindelijk was het de mee opgerukte Pol die gelijk kon maken. KFCS wilde doordrukken, maar liep finaal nog in het mes en leek op een zure nederlaag af te stevenen ... tot Bert in de toegevoegde tijd nog de 3-3 kon binnenwerken en zo nog een punt kon redden voor KFCS.

Viktor Heyns (1 goal)

Op zondagochtend bracht KFCS II voor z'n thuismatch een bezoek aan Schijf Sport. Dit klinkt raar, maar onze kantine was verhuurd dus was Schijf bereid om hun plein voor ons ter beschikking te stellen. KFCS zag in het begin stevig af, maar hield bijna een half uur stand. Uiteindelijk slikten we toch 2 doelpunten en leek de kous al af, maar plots kopte Toon N een corner richting doel en de keeper van Schijf pakte de bal achter de lijn. De scheidsrechter stond echter aan de middellijn nog te controleren of alle grassprietjes even lang waren en weigerde om het doelpunt goed te keuren. Ook Jef D kreeg nog een kans, maar hij fusilleerde de paal. In de tweede helft drukte KFCS de thuisploeg terug en de zenuwen gierden overal door de kelen, maar een doelpunt leek te veel van het goede te zijn. Jef D brak 10 minuten voor affluiten toch nog de ban voor KFCS, maar helaas kwamen we niet meer verder.