DSC 0402

Na een weekend bezinning pikten onze dames afgelopen zaterdag de draad weer op thuis tegen Wuustwezel C. We hoopten met goed voetbal terug aan te kunnen knopen met een overwinning, maar het draaide toch net iets anders uit. In de eerste helft lieten we heel wat kansen onbenut, maar gaandeweg kreeg ook Wuustwezel enkele kansen. Het duurde tot minuut 70 en toen ging de bezoekende verdediging in de fout en kon Lodie eindelijk profiteren. Kort nadien wist Wuustwezel tegen te scoren, maar hun spits stond een voet buitenspel toen de bal vertrok en dus ging het feestje niet door. KFCS trok op karakter de nipte overwinning over de meet en vierde meteen ook hun eerste clean sheet van het seizoen waarvoor ze zelf hebben gestreden (een forfaitoverwinning tellen we even niet mee).

Sara Van Mechelen (1 goal)

Na de nipte zege van onze dames mocht KFCS I de wei in tegen Flurky. Beide ploegen begonnen meteen stevig aan de match, maar het was KFCS dat als eerste mocht juichen toen Bert een counter uit het boekje afrondde. Flurky liet zich niet onbetuigd, maar miste vooral scherpte voor het doel. De supporters naast de lijn voelden het met de minuut warmer worden en de trainers probeerden vooral het ritme te breken met enkele vervangingen. KFCS leek af te stevenen op een deugddoende driepunter tot Raoul hands begin in de zestien en de bal op de stip ging. De bezoeker die achter de bal stond liet Wim geen schijn van kans en zo moesten beide ploegen zich tevreden stellen met een billijke puntendeling.

Menno Sels (1 goal)

KFCS III kreeg opnieuw bezoek van Motorclub, maar dit keer van de B-ploeg en dat bleek toch een heel ander paar mouwen dan de C-ploeg van vorige week. De bezoekers namen de match meteen in handen, maar KFCS hield 20 minuten stand. Toen dan toch de 0-1 viel, stortte het kaartenhuisje meteen in mekaar en 10 minuten later stond het plots 0-4. Op slag van rust viel dan ook nog de 0-5, maar toch vond KFCS de moed om er in de tweede helft nog voor te gaan. Robin wist snel tegen te scoren en Motorclub liet ook begaan, maar de thuisploeg bleek toch te zwaar aangeslagen om nog hard terug te slaan. Zo sluipen de concurrenten stilletjes terug dichter en belooft de strijd om de tweede plaats nog razend spannend te worden.