DSC 0192

Dit weekend kwamen enkel KFCS III en KFCS II nog in actie. KFCS III opende de debatten in Mol Sluis en opende die bijzonder stevig. Alec besloot op de keeper, maar Andres was eerst aan de bal om de rebound beheerst binnen te schuiven. Op het kwartier kopte Brent een corner van Toon nipt over. Een paar minuten later stuurde Nico Toon weg en dit keer was het wel bingo. KFCS leek de zaken perfect onder controle te hebben, maar op het half uur raakte een inworp van Hoekske niet weg en uiteindelijk scoorden ze de aansluitingstreffer. KFCS moest zich terug wat bijeen rapen, maar Jonas besloot net naast. We waren 33 minuten bezig toen een inworp rechtstreeks (of onderweg aangeraakt) binnenging en het warempel gelijkstond. Na de pauze moest KFCS terug komen en dat deden ze ook. Andres kwam naar binnen en haalde uit, maar de keeper redde. 10 minuten later was het wel bingo. Alec lanceerde Viktor en die schoof het leer via de paal binnen. Hoekske leeg tegen het canvas te liggen, maar opnieuw leek KFCS zich weer in de voet te schieten na zogezegd handspel van Jorn. Gelukkig bracht Juul redding en 10 minuten voor affluiten leek de doodsteek te komen voor de thuisploeg toen Alec wist te scoren. Toch ging de laatste stuiptrekking van Hoekske nog binnen en bijna leden we nog zuur puntenverlies, maar de allerlaatste knal spatte uiteen op de kruising en zo springt KFCS nog over Red Star.

Owngoal (1)

Op zondagochtend begon KFCS II met spek met eieren bij Wannes en nadien de fiets op richting Broekkant. Daar leek het al snel fout te lopen met de 1-0, maar op een kwartier zette KFCS de situatie meer dan recht. Eerst haalde Thomas gericht uit en ging het leer over de keeper binnen, een minuut later trapte de keeper te stil uit en zat Toon ertussen om de 1-2 binnen te schuiven. Nog was de Schoonbroekse honger niet gestild. Thomas zette voor en dit keer kopte Anton binnen. 3 minuten later loste de Arendonkse keeper een indraaiende corner en dit keer duwde Pol het leer over de lijn. Na 25 minuten trok de thuisspits (in buitenspel) naar doel, maar toch mocht bij doorgaan en de bal breed leggen. De meegekomen collega-spits trapte de 2-4 binnen. Een minuut later leek het terug wat warmer te worden toen de bal op de stip ging, maar net als Juul gisteren bracht vandaag Pieter redding. Weer een minuut later voetbalde KFCS Broekkant op een hoopje en dit keer was Tom G trefzeker. Aan de overkant ging een schuiver van Broekkant op de paal, maar KFCS hield de voorsprong. Na de pauze was het even windstil, maar toen Michiel de 2-6 binnentikte, leek het helemaal voorbij. Dat het in het slot nog 3-6 werd, was slechts een voetnoot want door de nederlaag van Het Vervolg sprong KFCS nog een plek hoger in het klassement en eindigen ze het seizoen met een goed gevoel en op een vierde laatste plaats.