DSC 7267

Onze dames wisten vorige week hun tweede zege van het seizoen te vieren en wilden die lijn doortrekken tegen Wuustwezel C. De thuisploeg had echter ook punten nodig, dus het beloofde geen gezondheidswandeling te worden. Dat was het in het eerste kwartier ook zeker niet, maar bij de eerste kans van KFCS opende Lodie meteen de score. Annelies verdubbelde op het half uur de voorsprong en zo zat KFCS in een zetel. Het begin van de tweede helft was opnieuw voor Wuustwezel, maar bij de eerste prik van KFCS stond Lodie weer aan het kanon. Toen Michelle ook kon scoren, was de match gespeeld. De tegengoal van Wuustwezel veranderde hier niets meer aan en zo schuiven onze dames door naar plaats 7 in de rangschikking.

Topschutters na 6 november:
Lodie Schuurmans (8 goals)
Michelle Van Gestel (3 goals)
Annelies Nuyts (2 goals)
Loes Goor (1 goal)
Ruth Mattan (1 goal)
Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I moest naar Flurky om te proberen terug aansluiting te vinden met de middenmoot. De scheidsrechter besloot om z'n kat naar Achterbos te sturen, maar gelukkig was Jo Caers, een lid van Flurky, bereid om de match in goede banen te leiden. Enfin, of we daar op het einde zo gelukkig mee waren dat laat ik nog in het midden. Die 'goede' banen, daar ga ik ook niet over uitweiden om het hier wat beschaafd te houden. Feit is wel dat we opnieuw met lege handen achterbleven na een 3-0 nederlaag, maar of iemand zich daar gelukkiger bij voelt, dat weet ik niet.

Topschutter na 6 november:
Rik Berens (5 goals)
Maarten Wynen (2 goals)
Toon Kuppens (2 goals)
Bert Wens (1 goal)
Dieter Vandendriessche (1 goal)
Emas Van Beylen (1 goal)
Guy Raeymaekers (1 goal)
Jef Nuyts (1 goal)
Owngoal (1)
Beker:
Guy Raeymaekers (1 goal)
Jef Dierckx (1 goal)
Menno Sels (1 goal)

Terwijl KFCS I met een kwartier vertraging aan z'n match begon, was KFCS III al bezig met Motorclub B partij te geven. Blijkbaar waren de mannen uit Lommel een beter voetballende ploeg dan de C-ploeg die we vorige week bekampten, maar tegen de goal van Toon N konden ze niet veel beginnen. Wel deden ze voetballend goed mee, maar kansen creëren bleek een helse opgave en bijgevolg mocht KFCS opnieuw 3 punten bij op de teller zetten. Nieuw puntenverlies van de concurrenten zette onze rood-witten nog steviger op de tweede plaats.

Topschutters na 6 november:
Toon Nuyts (4 goals)
Jo Verwaest (3 goals)
Nico Vanherck (2 goals)
Tuur Lasters (2 goals)
Aaron Van Loon (1 goal)
Menno Sels (1 goal)
Robin Van Mechelen (1 goal)
Tom Meeuwssen (1 goal)

Naar wekelijkse traditie mocht KFCS II opnieuw zoeken om een ploeg om het veld te krijgen, maar uiteindelijk is het gelukt. Sommigen moesten we nog onder een berg stoelen gaan uithalen, maar gelukkig raakte iedereen in Kasterlee waar Vorsel op ons wachtte. Het was een leuke wedstrijd met veel kansen aan beide kanten, maar de doelmannen weigerden om zich gewonnen te geven. Na 53 min probeerde Pieter een bal weg te werken, maar hij raakte het leer helemaal verkeerd en zo belandde de bal in de hoek voorbij Dennis en stonden we 1-0 achter. Ondanks een hels slotoffensief en na een domme rode kaart voor een thuisspeler wist KFCS niet meer te scoren en bleven ze opnieuw (maar dit keer ook onverdiend) puntenloos achter.

Topschutters na 7 november:
Toon Kuppens (4 goals)
Jef Dierckx (3 goals)
Toon Nuyts (3 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Nick Verwaest (2 goals)