Naamloos 19 van 232

KFCS I trok naar een goed plein en een knappe accommodatie in Lommel met een goede ploeg, dus alles was aanwezig om er een topmatch van te maken, maar het werd net het tegenovergestelde. Horst startte sterker en er vielen veel gaten in onze verdediging. 1-0 was verdiend op dat moment en dan krijgt Lennart een grote kans op 1-1, maar hij mist jammerlijk. Door een individuele fout gaat de bal op de stip en staan we plots 2-0 achter. Onder de rust steken we de koppen bij elkaar en met goede moed begonnen we de tweede helft. Alleen was Horst niet van plan om ons te sparen en in een mum van tijd liepen ze uit tot 5-0. Jef N was intussen gepromoveerd van keeper naar spits en scoorde nog de eerredder en Wout pakte nog een penalty, maar uiteindelijk werd het nog 6-1. Overdreven, maar alles bijeen toch weer een non-match van HEEL de ploeg.

Jef Nuyts (2 goals)

KFCS III keek hekkensluiter Horst recht in de ogen. Tactisch zat het alvast goed door een uitgebreide voorbereiding op ons teamweekend. De wedstrijd kwam traag op gang, maar nadien ging de bal goed rond. Andres bracht ons op voorsprong met een immense spurt en we hadden alles onder controle tot de thuisploeg uit het niets op een hoekschop gelijk wist te maken. We waren allesbehalve aangeslagen en kwamen weer voor toen Dimas met een afstandsschot het leer achter de keeper dropte met z'n toch niet zo zwakke linkse voet. KFCS zette hoog druk en dat bracht op. Viktor ging goed storen en zo kreeg Horst de bal niet weg en strafte Alec dit genadeloos af. We waren op weg naar een knappe driepunter ... ware het niet dat we na de pauze meteen een prachtig tegendoelpunt slikken. Het was wel 10 meter buitenspel, maar soit. Horst kwam ons nu hoog onder druk zetten, maar Jonas scoorde op snelheid het verlossende vierde doelpunt. Nu was de buiten toch wel binnen? Niet dus, want bij Horst vielen enkele spelers in die KFCS I net hadden ingeblikt en zo werd het 3-4 en kwam de spanning terug. Kort nadien viel zelfs de gelijkmaker (dit keer maar 5 meter buitenspel) en in het ultieme slot bleven de punten zelfs nog in Lommel en zo moesten we met een zure en onverdiende nederlaag terug op weekend, maar de sfeer en gezelligheid in de Lommelse kantine maakte veel goed.

Viktor Heyns (1 goal)

Onze dames trokken naar Rijkevorsel. Toen iedereen op St. Jozef arriveerde, kon de match starten. We moesten even in ons spel komen, maar de eerste echte kans was wel voor ons en meteen konden de armen in de lucht. Eva stuurde Esther weg op de flank. Aranka verscheen voor doel en nam Esther haar voorzet aan en schoof deze beheerst binnen. Een paar minuten later stond het bijna gelijk, ware het niet dat Joyce een corner van de lijn haalde. Weer 2 minuten later gooide Esther het leer voor doel, maar dit keer schoof Aranka de bal net naast. Na 24 minuten verdubbelden we onze voorsprong toen Sien het leer breed legde. De bal bleef wat hangen en dit keer was het Esther die haar doelpuntenaantal verdubbelde van 1 naar 2 en ons een dubbele voorsprong schonk. Na de pauze kon Sara de match dood maken en ze deed ook alles perfect, behalve het allerlaatste want ze schoof het leer naast in plaats van in doel. Nadien gebeurde er werkelijk niets meer, buiten wat vervangingen. In het absolute slot kregen we nog een lachwekkende vrije trap tegen en deze ging eerst op de lat en nadien binnen en zo was ons weer geen clean sheet gegund, maar waren de 3 punten wel weer voor ons.