DSC 5259

Op een koude vrijdagavond trokken onze dames naar Kontich C, dat samen met hen de derde plaats in de rangschikking deelde. Op een nat kunstgrasveld ging de match van start en het was de thuisploeg dat de score kon openen. Na mistasten in hun verdediging kon Sara gelijkmaken, maar 4 dolle minuten deden de match helemaal kantelen en plots stonden we 4-1 achter aan de rust. Match gespeeld dachten we, maar na de rust ontbond topschutter Sara opnieuw haar duivels en na een uur spelen stond het warempel 4-3. 10 minuten later kreeg Sara dan dé kans om gelijk te maken ... maar ze besloot op de lat en Sien was te verrast om de rebound binnen te koppen. In het slot van de match liepen we aan de overkant dan nog eens pijnlijk in het mes en dit bleek de slag te veel zijn voor onze dames die allemaal kei hard hebben gestreden om een stunt te realiseren, maar het mocht helaas net niet zijn.

Loes Goor (1 goal)

KFCS I begon al aan de terugronde met de zware verplaatsing naar Hoekske. Op de openingsspeeldag veegden ze nog de vloer aan met de uittredende kampioen, maar intussen zijn de rollen redelijk gekeerd, hoewel de Mollenaren ook moeite hebben om een constante in hun prestaties te krijgen (met vorige week nog de uitschuiver thuis tegen Gerheide). Dit keer begonnen ze wel goed aan de match en na 17 minuten keek KFCS al tegen een 2-0 achterstand aan. Toen na 24 minuten de 3-0 viel, leek ook deze match al helemaal beslist. Hoekske loste z'n greep wat, maar KFCS was te aangedaan om meteen kansen te versieren. Tot Cedric op slag een rust een corner op de slof nam en het leer meesterlijk in de kram knalde. Was dit het signaal voor KFCS om door te duwen? Niet echt, want in de tweede helft hield Hoekske de zaken goed onder controle en KFCS sloeg er niet meteen in om de thuisploeg uit verband te spelen en zo werd de ruststand ook meteen de eindstand en moet KFCS na de winter bang naar onder beginnen kijken door de winst van de concurrenten onderaan.

Owngoal (1)

KFCS III had de match die voor dit weekend voorzien was op het veld van Sparta Blauw-Wit al gespeeld in oktober en met 7-0 verloren dus zij konden dit weekend uitrusten.

Alec Sannen (8 goals)
Toon Nuyts (5 goals)
Viktor Heyns (3 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Joran Van Eyken (1 goal)
Menno Sels (1 goal)

Na het verdiende punt dat we vorige week thuis tegen Het Vervolg behaalden wilde KFCS II nog eens proeven van de overwinning op het veld van Ten Aard. Naar jaarlijkse traditie werd het daar ook dit keer weer een fysieke uitputtingsslag waarbij we niet meteen konden voorspellen wie aan het langste eind zou trekken. Nick opende in de eerste helft te score, maar KFCS kon deze vooral dankzij Lennart niet verder uitdiepen dus bleef het bibberen tot het einde. In de 86ste leek dan de dodelijke gelijkmaker te vallen, maar na 13 mislukte pogingen was nummer 14 eindelijk raak voor Lennart en zo bezorgde hij in het absolute slot KFCS toch nog de overwinning.