DSC 9380

KFCS III moest nog 1 keer de schoenen aanbinden en ze moesten er ook niet te ver voor rijden. Bij de buren van Broekkant namen ze de match in handen Nico bracht ons op voorsprong. De thuisploeg kwam kort na de pauze op gelijke hoogte, maar Alec kon een paar minuten later opnieuw tegenscoren. Broekkant leek murw geslagen, maar zette nog een slotoffensief op poten. KFCS leek stand te houden tot de gelijkmaker een paar minuten voor affluiten toch onvermijdelijk viel. Jammer genoeg mocht de thuisspits diep in de toegevoegde tijd de bal met de hand meenemen en scoren zodat Broekkant finaal nog de 3 punten kon thuis houden.

Owngoal (1)

Een dag later mochten onze dames voor de laatste keer de wei in. Zij brachten een bezoek aan Nijlen en openden daar snel de score via Sien. KFCS versierde nog kansen, maar de score uitdiepen bleek te veel gevraagd. Toen Nijlen voor de eerste keer probeerde een aanval in elkaar te boksen, miste onze verdediging de bal en besloot hun spits raak. Coach Kris greep onder de rust in en dat loonde meteen. Julie stond 2 minuten op het veld of ze profiteerde al van mistasten van de thuiskeepster. KFCS duwde door en Nijlen hapte naar adem. Een kwartier voor tijd leek de beslissing te vallen toen een corner niet wegraakte en uiteindelijk Annelies de 1-3 scoorde. Toch was de match nog niet gedaan, want toen Nijlen counterde schoof Anouk weg en kon hun spits profiteren. In de slotminuut kwam de voorzet van de allerlaatste kans en deze ging via de knie van Sofie in doel en zo moesten we blij zijn met een puntendeling.

Loes Goor (1 goal)

Op zondag stond de thuismatch in het teken van het afscheid van Herman, de oudgediende van onze zondagploeg. De bezoekers namen de match meteen in handen, maar keeper Toon kon z'n netten ongeschonden houden. Gaandeweg begon KFCS de match in handen te nemen en versierden we ook enkele kansen. We leken de rust te halen met de brilscore, maar op slag van rust kopte een bezoeker een corner binnen. Kort na de pauze zette Jo verdiend orde op zaken. KFCS rook bloed en Witte Molen wist niet meer van welk hout pijlen maken. Herman leek nog voor het orgelpunt te zorgen, maar hij kon een corner van Jo net niet binnen koppen. In het slot duwde Witte Molen nog even door, maar scoren lukte geen van beide ploegen nog en zo mochten we tevreden zijn met een puntendeling.