Website

Sinds 29 augustus 2019 staat onze vernieuwde website online. De mensen van Robarov namen hier de nodige tijd voor en in nauw overleg met Adrian, die had aangegeven dat hij de site zou beheren, kregen we dit resultaat.

Het valt ons op dat we niet voor niets zo hard eraan hebben gewerkt, want blijkbaar appreciëren velen ons werk. Dat zien we vooral aan de bezoekersaantallen. Hieronder vind je een overzicht op dag-; maand- en jaarbasis.

Ik wil ook ineens benadrukken dat 2021 geen al te best jaar was voor onze site, maar toen lag natuurlijk ook het grootste deel van het jaar alles stil door corona.

We beginnen op dagbasis en daarin zien we dat we een aantal stevige dalen hebben, maar die hadden we verwacht. Dat zijn namelijk de periodes waarin we niet voetballen en dan vinden mensen ook minder snel de weg naar onze site.

De pieken vallen echter ook meteen op: 10 mei 2021 was de drukste dag tot nu toe, want toen haalden we maar liefst 1 018 bezoekers en 837 unieke bezoekers. In totaal zijn er tot nu toe 3 dagen geweest waarop we geen enkele bezoeker registreerden.

Wat ook meteen opvalt, is dat op maandag of dinsdag en sinds dit seizoen ook op vrijdag de bezoekersaantallen hoger liggen. Hoe komt dit? Wel, dat zijn de dagen waarop meestal de voorbeschouwingen (vrijdag) of nabeschouwingen (maandag of dinsdag) online komen.

Vervolgens werpen we eens een blik op de maandelijkse bezoekers en daarin zien we de periodes waarin er geen voetbal is en de coronaperiode onmiddellijk. Toen ik begon met enkele verhaaltjes uit het verleden op te rakelen, zie je het bezoekersaantal echter meteen in de hoogte schieten. Wie weet komen er binnenkort nog zo van die dingen online...

Maandelijkse bezoekers

Tot slot kijken we ook eens naar de jaarcijfers en daar zien we dat, zoals gewoonlijk, alle begin moeilijk is, maar dat doorheen de jaren de mensen de weg naar onze website alsmaar beter vonden. In 3,5 jaar verdubbelden we ons jaarlijks bezoekerstotaal, eigenlijk deden we zelfs nog beter.

Jaarlijkse bezoekers