DSC 1208

Met St. Jozef kregen onze dames een moeilijk te ontwrichten blok voor zich. Ook al stonden ze op de vijfde laatste plaats, ze hadden nog maar 11 goals geslikt en ook topploegen Herselt en Immer Oost konden maar 3 keer scoren tegen hen. Na 2 minuten zag het er al heel rooskleurig uit toen Sara de score opende, maar de bezoeksters sloegen terug en KFCS leek het zich moeilijk te maken door in de zone van de waarheid vaak de foute keuze te maken. Na wat geharrewar voor doel kon Annelies ons opnieuw op voorsprong brengen en kort na de pauze diepte Sien de score verder uit. St. Jozef begon te beseffen dat puntengewin niet voor vandaag zou zijn en toen Sara iets voor het uur de 4-1 binnentikte, was het spel gespeeld. Jelte (2x) en Sara (2x) duwden het mes nog dieper in de wonde en zo blijven de dames op plaats 4 staan in de rangschikking.

Topschutters na 11 november 2023:
Lodie Schuurmans (13 goals)
Sara Van Mechelen (7 goals)
Jelte Staes (6 goals)
Annelies Nuyts (5 goals)
Aranka Van den Eynde (5 goals)
Sien Gaublomme (3 goals)
Bo Van Herk (1 goal)
Kelly Van den Broeck (1 goal)

KFCS I trok naar W. Spin voor een inhaalwedstrijd zodat ze hun blazoen wat konden oppoetsen. Alleen liepen ze tegen een gemotiveerde tegenstander aan en kwamen ze 1-0 achter. Na de pauze viel de 2-0 en leek het kalf verzopen, maar Emas bracht de spanning terug. Normaal zou dit het sein moeten zijn om door te duwen en op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar het was W. Spin dat op korte tijd nog 2 goals scoorde en KFCS hing in de touwen. De late goal van Alec was nog mooi om te zien, maar leverde niets op en door de winst van CSC Barrier moet KFCS bang naar onder gaan kijken en vooral z'n niveau gaan opkrikken.

Topschutters na 11 november 2023:
Nico Vanherck (2 goals)
Alec Sannen (1 goal)
Emas Van Beylen (1 goal)
Jarno Dockx (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Rik Berens (1 goal)
Owngoal (1)

KFCS III was een weekend vrij, maar is ook nog niet uit de zorgen want door de uitslagen van de anderen moeten ze ook naar onder beginnen kijken.

Topschutters na 11 november 2023:
Toon Nuyts (6 goals)
Alec Sannen (5 goals)
Dimitri Sels (1 goal)
Jonas Hooyberghs (1 goal)

Ook op zondag kwamen we op 't Spin terecht waar Pol ons snel op voorsprong bracht. Nadien nam W. Spin de match over en uiteindelijk viel de 1-1 (op dat moment ook wel verdiend). Toch gingen we met een voorsprong rusten toen een schot van Bert 3 keer afweek en uiteindelijk binnen ging. Na de pauze lieten we de speler van 't Spin waarvan we wisten dat we hem niet mochten laten schieten, toch uithalen en de lob ging over Pieter binnen. Zuur puntenverlies dreigde, maar Thomas bracht ons met een harde schuiver weer op voorsprong. Nog even concentratie en we konden opnieuw vieren, maar toch lieten we een van de thuisspelers vrij uithalen en was Pieter een derde keer geklopt. We scoorden ook nog een vierde keer, maar net als vorige week stond de scheidsrechter ergens te dromen en weigerde hij om het doelpunt goed te keuren.

Topschutters na 12 november 2023:
Tom Meeuwssen (4 goals)
Bert Wens (3 goals)
Emas Van Beylen (2 goals)
Lennart Driesen (2 goals)
Pol Lasters (2 goals)
Stef Van de Perre (2 goals)
Toon Nuyts (2 goals)
Cedric Ruts (1 goal)
Jens Stessens (1 goal)
Jo Verwaest (1 goal)
Lukas Broeckx (1 goal)
Niel Hannes (1 goal)
Thomas Goris (1 goal)
Wannes Goris (1 goal)
Owngoal (1)

Terwijl de zondagploeg in Dessel aan het spelen was, vertrokken in Kasterlee enkele van onze leden voor hun halve marathon. Bij deze willen we hen allen feliciteren met hun sterke tijden die ze hebben neergezet:

Chelsea Vromans: 1h 55 min 16 sec
Wannes Goris: 1h 56 min 27 sec
Brent Van Herck: 2h 11 min 12 sec
Loes Goor: 2h 15 min 51 sec
Esther Van Gorp: 2h 19 min 51 sec
Joyce Van Mechelen: 2h 19 min 54 sec