Zoeschoonbroek 0083

Na de onnodige thuisnederlaag tegen W. Spin trok KFCS I met het mes wat op de keel richting Lommel voor de volgende kelderkraker op het veld van CSC Barrier. Met wat hulp van enkele spelers van KFCS III ging de match van start en meteen kreeg KFCS de beste kans, maar helaas ging deze niet binnen. Nadien nam de thuisploeg de match over en de 1-0 was dan ook onvermijdelijk geworden. Uiteindelijk viel deze ook, maar tot aan de rust bleef deze ook op het bord staan. KFCS vocht voor wat ze waard waren, maar het leer wilde niet binnen gaan. Na de pauze bleven de bezoekers bonken op de geel-zwarte muur, maar de doelpunten vielen helaas aan de overkant en zo keken we plots tegen 3-0 aan en was het definitief voorbij. In de laatste 10 minuten kon Brent de eer nog redden met de 3-1 en kreeg ook Rik nog een kans, maar hij besloot op de Lommelse keeper. Zo ging ook deze kelderkraker verloren en blijft het voor KFCS I bang over de schouder kijken en met nog thuismatchen tegen de top 4 in het vooruitzicht beloven het nog helse weken te worden.

Jef Nuyts (2 goals)

KFCS III keek dit weekend een moeilijke tegenstander in de ogen: de huidige nummer 2 FC Stelenbaan. Er was geen scheidsrechter aanwezig, dus heeft iemand van de thuisploeg deze rol op zich genomen zodat we toch op z'n minst konden voetballen en de man in kwestie heeft dit goed gedaan waarvoor onze felicitaties. Ondanks enkele afwezigen begonnen onze rood-witten met goede moed en een goede inzet aan de match, maar na ongeveer 10 minuten spelen kon de thuisploeg een eerste keer scoren. De 1-0 heeft lang op het bord gestaan dankzij een sterke collectieve prestatie en ook dankzij goed keeperswerk van Juul. Kort voor de pauze kregen de bezoekers echter een nieuwe tik te verwerken, maar dat belette hen niet om na de pauze met de juiste vechtlust (en met speler-trainer Tom in de spits) te proberen om de spanning terug in de match te krijgen. Helaas moesten we nu onze meerdere erkennen in een goed voetballend Stelenbaan. Met 2 knappe afstandschoten; een corner en een kopbalgoal klokten we uiteindelijk af op 6-0. We sluiten echter positief af door terecht op te merken dat als KFCS volgende week met dezelfde mentaliteit aan de wedstrijd start, dat de bezoekers het dan allesbehalve onder de markt zullen hebben met ons!

Viktor Heyns (1 goal)

Over KFCS II kunnen we kort zijn, want zij waren door een personeelstekort gedwongen om forfait te geven voor de match op Witte Molen.

Owngoal (2)

Onze dames kampten in de eerste helft op Vosselaar ook met een klein personeelstekort: ze startten de match met 10, maar desondanks hielden ze bijna een helft stand in de modderpoel aan de Konijnenberg. De eerste kans was zelfs voor ons, maar Eva raakte het leer slecht waardoor deze naast zoefde. Nadien brak Vosselaar meermaals uit, maar dankzij een sterke collectieve prestatie gekruid met berensterk keepwerk van Floor leken we de rust te halen met 0-0 ... tot de man in het geel een vederlichte vrije trap floot voor Vosselaar. De bal ging tegen de paal, maar uiteindelijk stond er toch een thuisspeelster klaar om de 1-0 binnen te tikken. Na de pauze verscheen Kelly op het veld en speelden we 11 tegen 11. We raakten in de tweede helft 2x het kader, maar de doelpunten vielen aan de overkant helaas. De hoop flakkerde terug op toen Sara de 3-1 scoorde. Nadien ging Sara nog eens door en de laatste man vond het nodig om haar langs achter te torpederen. Dit is ALTIJD donkerrood, maar "omdat er nog iemand in de buurt stond" vond de ref geel voldoende. Er stond niemand in de buurt, maar soit, 't is maar hoe je het uitlegt. In het slot legde de thuisploeg de overdreven 4-1 eindstand vast, maar alle respect voor de 11 strijders die op het plein stonden en hebben aangetoond dat ze, zelfs met 10, hun voet naast Vosselaar konden zetten.