DSC 9257

Wat is jouw mening over het afgelopen seizoen van je ploeg?

Zoals steeds startten we als een diesel en was de puntenoogst in de eerste weken wat mager, maar toen ik m'n geniaal tactisch plan in de ploeg had geslepen, dan volgden de punten wel. Uiteindelijk eindigden we bovenaan in de rechterkolom en dat stemt me zeker tevreden. In de linkerkolom eindigen was stiekem m'n droom, maar er staan nog heel wat ploegen achter ons en eigenlijk ook niet de minsten als je de namen bekijkt.

Wat is voor jou het hoogtepunt van het afgelopen seizoen van je ploeg?

Dat is 100% zeker de dubbele winst tegen Kempenzonen. Al jaren zoek ik jaar het juiste tactische plan om hen te kloppen, maar nooit is het me gelukt ... tot dit seizoen. Thuis stonden we na 45 minuten al 7-0 voor en kwamen ze in de tweede helft het veld niet meer op. In Dessel hadden we het allesbehalve onder de markt, maar toch wonnen we opnieuw met 0-4 dus eigenlijk geeft dit 2 hoogtepunten: we winnen 2 keer van hen en houden ook 2 keer de 0.

Wat is voor jou het dieptepunt van het afgelopen seizoen van je ploeg?

Dat ik, ondanks veel geduld en pogingen, er nog steeds niet in ben geslaagd om Stef Van de Perre te laten scoren. Het positieve is wel dat ik hem z'n owngoals heb kunnen afleren, maar een goal scoren voor ons blijft o zo moeilijk. Ik ben echter een doorzetter, dus volgend seizoen gaan we er opnieuw voor.

Waar moet je ploeg de ambitie leggen voor volgend seizoen?

Na het afhaken van Guy R en Herman is m'n verdedigend compartiment redelijk uitgedund, maar ik heb in de wandelgangen vernomen dat er versterkingen zitten aan te komen. Verder hoop ik dat iedereen nog steeds elke week met plezier komt voetballen en wie weet kunnen we nog eens in de linkerkolom eindigen.

Bedankt Marc voor je antwoorden en veel succes volgend seizoen!