DSC 5164

Hoe kijk je terug op je eerste seizoen bij KFC Schoonbroek?

Ik heb me fantastisch geamuseerd bij Schoonbroek. Het voelde eigenlijk een beetje aan als thuiskomen. Ik mag dan misschien wel ‘van over de brug’ zijn, de sfeer is en blijft top! Voetballen bij Schoonbroek geeft naast het sportieve voor mij ook nog eens de kans om mijn maten van vroeger te zien. Samen voetballen met mannen waarmee je bent opgegroeid, dat is de max hè! Daar rijdt een mens al wel eens van Antwerpen en terug voor 😉

Wat is voor jou het hoogtepunt van het afgelopen seizoen?

Dat zal de 5-4 winst zijn tegen Motorclub B. Gretige match die alle kanten op kon gaan. Het ging ook van 1-0 naar 1-1, naar 2-1, allez ga zo maar verder. En natuurlijk is deze match een hoogtepunt omdat ik zelf scoor. Mijn eerste goal sinds lang ... om daarna een penalty fout te veroorzaken 😉 Gelukkig kon Vic (Viktor Heyns, nvdr) met een beauty buiten de zestien de match in een definitieve plooi leggen.

Wat is voor jou het dieptepunt van het afgelopen seizoen?

Degraderen is nooit fijn, al vond ik wel dat we daar snel over waren. Ik denk dat het dieptepunt helemaal in het begin was met onze eerste wedstrijd in de competitie. Toen kregen we 10 rond te horen en werd de match vroeger afgefloten. Een binnenkomer in de derde reeks!

Welke ambitie mag je ploeg volgend seizoen koesteren?

Middenmoter? Of misschien zelfs strijden voor promotie? Zolang we maar winnen van Schijf, anders mag ik dat nog lang horen.

Bedankt Joran voor je antwoorden en veel succes volgend seizoen!