DSC 4405

Onze dames konden met 0 op 9 geen al te fraai rapport voorleggen en met de komst van titelkandidaat Vlimmeren beloofde het ook deze speeldag niet simpel te zijn om de ommekeer in te zetten. Met goede moed begonnen we eraan, maar al snel moesten we achteruit en de voorsprong voor Vlimmeren kon niet uitblijven. Uiteindelijk diepten ze de score uit tot 0-4, maar ook vandaag kregen we de 0 van het bord dankzij Hanne. Vlimmeren drukte ons minuscuul sprankeltje hoop echter meteen weer de kop en en wist nog 2 keer te scoren waardoor we voor de tweede keer op rij 6 goals tegen kregen.

Topschutters na 28 januari 2023:
Sara Van Mechelen (14 goals)
Annelies Nuyts (9 goals)
Annelien Jacobs (3 goals)
Bo Van Herck (3 goals)
Hanne Annendyck (3 goals)
Sien Gaublomme (3 goals)
Esther Van Gorp (1 goal)
Loes Goor (1 goal)

KFCS III was de rammeling van Stort Sport uit de heenmatch nog niet vergeten, dus besloot trainer Tom om het vandaag over een andere boeg te gooien en meer vanuit de organisatie te spelen. Dat leek ook z'n vruchten af te werpen tot een schot van Stort afweek op Glenn en we opnieuw op achterstand stonden. De 0-2 volgde vrij snel, maar toch bleven we er met z'n allen in geloven. Zonder echte kansen te creëren bleef KFCS goed meevoetballen, maar toen Andres (broer van ...) een penalty weggaf na handspel was het spel gespeeld. De 0-4 viel ook nog, maar was wel fel overdreven voor een moedig strijdend KFCS.

Topschutters na 28 januari 2023:
Alec Sannen (8 goals)
Toon Nuyts (5 goals)
Viktor Heyns (3 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Joran Van Eyken (1 goal)
Menno Sels (1 goal)

Ook KFCS I zat stilaan in puntennood en won maar best thuis van Germinal. We kwamen knullig op achterstand, maar met een fraai schot stelde Lars orde op zaken. Nieuw balverlies zette ons weer het mes op de keel, maar dit keer zorgde Mathias M ervoor dat we met een gelijke stand konden gaan rusten. Na de pauze leek Germinal ons met 2 snelle doelpunten knock-out te slaan, maar Jef N bracht ons met 2 even snelle doelpunten opnieuw langszij. KFCS leek klaar om erop en erover te gaan, maar na een vlijmscherpe counter stonden we weer op achterstand en dit bleek de slag te veel te zijn. De kelderploegen pakten verrassend wel punten en zo staan we plots op 3 punten van de degradatiestreep...

Topschutters na 28 januari 2023:
Jef Nuyts (7 goals)
Rik Berens (7 goals)
Lars Van Herck (4 goals)
Maarten Cuypers (4 goals)
Cedric Ruts (3 goals)
Emas Van Beylen (2 goals)
Jordi Raeymaekers (2 goals)
Menno Sels (2 goals)
Bert Wens (1 goal)
Mathias Maes (1 goal)
Nathan Jonckers (1 goal)
Raoul Van Rooy (1 goal)
Robin Van Mechelen (1 goal)
Tom Goris (1 goal)
Owngoal (1)

Op zondagochtend kregen we bezoek van Heikneuters en zij keken na 3 minuten dankzij Toon N al tegen een achterstand aan. KFCS had makkelijk controle tijdens de eerste helft, maar de krappe voorsprong stond nog steeds op het scorebord. Na de pauze namen de bezoekers over, maar in plaats van de netten fusilleerden ze meermaals de lat. Net toen we allemaal vreesden voor de 1-1 leek Toon N hen met 2 doelpunten het genadeschot te geven ... Leek, want na wat mistasten in onze verdediging wisten de bezoekers ook te scoren en plots ging het snel. Met een hard schot en een kopbal brachten ze de score terug in evenwicht en gezien de kansen die zij nog versierden, mochten we hier eigenlijk nog blij mee zijn.

Topschutters na 29 januari 2023:
Toon Nuyts (11 goals)
Nick Verwaest (7 goals)
Tom Meeuwssen (4 goals)
Rik Berens (3 goals)
Bert Wens (2 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Lennart Driesen (2 goals)
Tom Goris (2 goals)
Wannes Goris (2 goals)
Filip Boonen (1 goal)
Jens Stessens (1 goal)
Thomas Goris (1 goal)
Toon Kuppens (1 goal)
Owngoal (1)

U ziet het: onze ploegen kunnen de komende weken uw steun zeker nog gebruiken, dus schrap op zaterdag en zondag maar alles uit die agenda's uit en kom onze ploegen massaal aanmoedigen!! Volgende week voetballen enkel onze dames op het veld van St. Jozef. Aftrap is om 15:00. SUPPORTERS OP POST!!