DSC 7269

Met Zoersel kregen onze dames afgelopen weekend opnieuw een zware dobber tegenover zich. De bezoeksters kregen ook de eerste mogelijkheid, maar Floor bracht redding. Nadien knokten ook onze dames zich in de match. Iets voor het half uur verkeken we ons op een hoge bal en kon de bezoekende spits de score openen. KFCS was even aangeslagen, maar kon zich toch terug bijeen scharen om er opnieuw voor te gaan. Als we zo konden gaan rusten, dan was er nog veel speelbaar, maar in 4 dolle minuten liep het gans fout. Zo moesten we niet met 0-1, maar met 0-4 de rust in. We wilden nog proberen om dé remontada te forceren, maar na 1 minuut in de tweede helft kon die hoop definitief de prullenbak in. In 7 minuten diepte Zoersel de score verder uit tot 0-7 en dan haalden ze de voet van het gaspedaal en kreeg KFCS nog enkele kansen. De scheidsrechter keurde 2 doelpunten van Ils nog af voor buitenspel. Over 1 zijn we het allemaal eens (behalve Ils zelf), maar over die andere lopen de meningen uiteen. Ook Eva en Annelies wisten niet te scoren, maar een kwartier voor tijd lukte het Ils dan toch om haar eerste voor KFCS te maken. Zoersel van hun kant raakten nog de paal en de lat, maar uiteindelijk leed KFCS een zware nederlaag tegen een sterk Zoersel.

Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I probeerde thuis tegen Bosvlinders opnieuw aan te knopen met de zege na het gelijkspel van vorige week op Red Star. Uitgebreid verslag volgt (hopelijk).

Owngoal (1)

KFCS III is nog steeds op zoek naar z'n eerste seizoenszege. Waarom niet thuis tegen Germeer? De start was redelijk OK, maar opnieuw klommen de bezoekers op voorsprong. Geen druk voor KFCS III, want we konden weer rekenen op Quinten die de bordjes gelijk zette. De match was open, maar opnieuw klom Germeer op voorsprong. Nog was KFCS niet onder de indruk, want dit keer kon Jorn z'n eerste van het seizoen maken. Nog was het niet gedaan want opnieuw kon keeper Wout zich omdraaien. Toch moesten we niet met een achterstand de rust in, want opnieuw verscheen Quinten voor doel en opnieuw wist hij te scoren. Bijna gingen we nog met een voorsprong rusten, maar Jente schoof de bal op de paal. Kort na de pauze dreigde het schip helemaal te kapseizen toen Germeer tot 3-5 uitliep, maar toen Quinten de korte hoek weer vond was de spanning ook weer terug. Weer liep Germeer uit, maar dit keer sloeg Jente terug. De spanning bleef te snijden, maar de 5-7 leek de doodsteek te worden voor KFCS ... tot Quinten van bijna aan de cornervlag er 6-7 van maakte. Wat een match zeg!! De 7-7 hoopten we allemaal nog te zien vallen, maar finaal werd het nog 6-8 en dit was wél de fatale doodsteek voor KFCS III en zo blijven ze onderaan hangen met 1 punt.