Hoekske Schoonbroek 28 van 80

Onze dames keken afgelopen zaterdag hekkensluiter Hoogstraten B in de ogen. De match begon goed met 2 snelle goals van Sien en Lodie, maar Hoogstraten sloeg terug. Gelukkig panikeerde KFCS niet en via Lodie (3x) en Aranka liepen we verder uit en stond het 1-6 na een half uur. Hoogstraten pikte nog een keer tegen en tot overmaat van ramp verloren we Lodie met een stevige voetblessure. Uit de eerste berichten lijkt de schade nog redelijk mee te vallen, maar toch willen we haar zeker een spoedig herstel toewensen. Als afsluiter van een leuke eerste helft prikte Sara nog de 2-7 binnen en kort na de pauze kopte Kelly raak en ook Aranka liet zich nog eens gelden. Opnieuw kreeg Hoogstraten nog een doelpunt van ons cadeau, maar de kloof was al bijzonder groot en KFCS bleef deze verder uitdiepen via Sien en nog een zuivere hattrick van Annelies. Het slotakkoord was nog voor de thuisploeg en ook de scheidsrechter moest nog even opvallen door Sara een goedkope kaart aan te naaien, maar dat deerde de pret allemaal niet want op het einde stond er een vooroorlogse 4-13 eindstand op het scorebord.

Topschutters na 4 november 2023:
Lodie Schuurmans (13 goals)
Aranka Van den Eynde (5 goals)
Annelies Nuyts (4 goals)
Jelte Staes (4 goals)
Sara Van Mechelen (3 goals)
Sien Gaublomme (2 goals)
Bo Van Herk (1 goal)
Kelly Van den Broeck (1 goal)

KFCS I mocht eindelijk nog eens de wei in, maar het moest wel meteen de topper op het veld van Hoekske gaan spelen. Het was een stevige partij op een zwaar veld waarbij de thuisploeg op 1-0 kwam, maar KFCS bleef aanklampen, maar sloeg er niet in om grote kansen te versieren. Na de pauze zocht Hoekske naar meer doelpunten, maar KFCS hield de rangen goed gesloten. Uiteindelijk viel dan toch de 2-0 en kapzeisde het schip helemaal op het einde. Eigenlijk scoorde de thuisploeg zelfs alle doelpunten, maar wij kregen er wel 5 om de oren en kregen maar 1 goal van hen.

Topschutters na 4 november 2023:
Nico Vanherck (2 goals)
Jarno Dockx (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Rik Berens (1 goal)
Owngoal (1)

KFCS III wilde voort borduren op de knappe zege van vorige week tegen Pro Mille en op het veld van De Koekoek was dit geen irrealistische droom aangezien de thuisploeg onder ons stond in de rangschikking. Alleen is afgelopen zaterdag gebleken dat een strijd tegen 12 man niet te winnen is. De Koekoek mocht 2 doelpunten scoren duidelijk vanuit buitenspel, terwijl KFCS wel een aantal keer onterecht werd teruggefloten. Bovendien vond de man in het zwart het ook nodig om onze spelers verbaal uit te dagen, wat niet kan op een voetbalveld. Nu goed, we kunnen er niets aan veranderen, maar het plaatst toch vraagtekens bij het verloop van een wedstrijd. Jonas wist nog tegen te scoren, maar KFCS liep ook nog een derde keer in het Meerhoutse mes en verloor zo kostbare punten en blijft wat hangen in de onderste regionen van de rangschikking.

Topschutters na 4 november 2023:
Toon Nuyts (6 goals)
Alec Sannen (5 goals)
Dimitri Sels (1 goal)
Jonas Hooyberghs (1 goal)

KFCS II wilde hun blazoen wat oppoetsen na een 0 op 9 tegen Kempenzonen; Witte Molen en Bosvlinders, maar met een verplaatsing naar Den Berg beloofde dit weer een allesbehalve simpele opgave te worden. KFCS begon goed aan de match en de thuisploeg wist met momenten niet van welk hout pijlen maken. De openingsgoal was ook van ons, maar de ref weigerde om naar het midden te wijzen omdat hij het niet had gezien. Kan gebeuren, maar aan de overkant neep de thuisploeg ons wel dood met 2 snelle doelpunten en kort na de pauze werd het al 3-0. Toen de 4-0 viel, was het helemaal voorbij, maar Tom M leek ons even hoop te schenken. Den Berg sloeg echter meteen terug en ook na het doelpunt van Bert deden ze dit nog eens en zo stond er een overdreven 6-2 eindstand op het scorebord.

Topschutters na 5 november 2023:
Tom Meeuwssen (4 goals)
Bert Wens (2 goals)
Emas Van Beylen (2 goals)
Lennart Driesen (2 goals)
Stef Van de Perre (2 goals)
Toon Nuyts (2 goals)
Cedric Ruts (1 goal)
Jens Stessens (1 goal)
Jo Verwaest (1 goal)
Lukas Broeckx (1 goal)
Niel Hannes (1 goal)
Pol Lasters (1 goal)
Wannes Goris (1 goal)
Owngoal (1)