DSC 6507 2

Onze dames en de eerste ploeg deden dit weekend opnieuw gouden zaken in het klassement. De derde ploeg kon net niet stunten tegen de huidige tweede uit de stand terwijl de zondagploeg opnieuw met de billen bloot ging. Stof genoeg dus om over na te kaarten.

Als de naam Loenhout B werd uitgesproken tegen onze dames, dan werd het rood voor hun ogen. Tegen deze ploeg leden we namelijk onze enige nederlaag tot nu toe. Vorige zaterdag hadden we ze bij ons op bezoek dus was het tijd om sportieve wraak te nemen. Al snel bleek dat we niet dezelfde tegenstand hadden als in Loenhout en deze keer stonden we zelf ook sterker aan de aftrap. Michelle, Lodie en Jelte zorgden er samen voor dat de match aan de rust al gespeeld was, maar na de pauze drukte de thuisploeg het gaspedaal nog harder in. Elke tempoversnelling deed de bezoeksters pijn en de doelpunten konden niet uitblijven. Jelte, Sara, Michelle (2x), Lodie en Annelies wisten de netten nog te doen trillen. In de slotminuut leidde concentratieverlies tot balverlies en ook tot de 9-1, maar meer dan een voetnoot was dit ook niet. Beekhoek won 's namiddags zijn match ook met het nodige geluk dus het komt erop aan om elke week geconcentreerd te blijven.

Topschutters na 1 februari:
Michelle Van Gestel (21 goals)
Jelte Staes (20 goals)
Ruth Mattan (12 goals)
Annelies Nuyts (9 goals)
Lodie Schuurmans (5 goals)
Chelsea Vromans (2 goals)
Stien Loos (2 goals)
Valérie Crets (2 goals)
An Boons (1 goal)
Joyce Van Mechelen (1 goal)
Lisa Van Heurck (1 goal)
Sara Van Mechelen (1 goal)
Owngoal (3)

KFCS I speelde gastheer voor Claridge. De Desselnaren staan 4 punten achter onze eerste ploeg en lieten de voorbije weken een bijzonder magere 3 op 21 optekenen (dat is bitterweinig vergeleken met de 12 op 21 van KFCS). De eerste helft werd gespeeld tegen een hoog tempo, maar scoren lukte geen van beide ploegen. Handspel in de Schoonbroekse zestien leidde in de tweede helft tot een 0-1 voorsprong voor Claridge, maar Lennart en Jef N zorgden voor een verdiende voorsprong. Nieuw handspel leidde tot een nieuwe penalty en zo stond het plots 2-2. Hier leek het ook bij te blijven tot Cedric een ingeving kreeg en met een punter de 3-2 eindstand op het bord zette. KFCS nestelde zich naast Bosvlinders op plaats 6 in het klassement en de vijfde plaats is nog binnen handbereik.

Topschutters na 1 februari:
Maarten Cuypers (9 goals)
Bert Wens (6 goals)
Emas Van Beylen (3 goals)
Jef Nuyts (3 goals)
Jonas Nijs (3 goals)
Lennart Driesen (2 goals)
Cedric Ruts (1 goal)
Dieter Vandendriessche (1 goal)
Dimitri Sels (1 goal)
Nick Leysen (1 goal)
Tom Goris (1 goal)
Toon Kuppens (1 goal)

Geneberg was de volgende opponent van KFCS III. In Beverlo wist KFCS de thuisploeg op 0-0 te houden dus wie weet zat er vandaag wel een nieuwe stunt in. Die hoop werd na 10 minuten echter al de kop ingedrukt toen de thuisploeg tegen de 0-1 aanliep. Een strafschop later (na een half uur) stond het 0-2 en beloofde het een aartsmoeilijke opdracht te worden. Toch gaf KFCS niet op en bleef het vol voor de aanval kiezen. Een kwartier voor affluiten resulteerde dit ook in de ondertussen oververdiende 1-2 van Juul, maar jammer genoeg raakte de ploeg niet verder meer en kon Geneberg met 3 punten extra naar huis terugkeren.

Topschutters na 1 februari:
Toon Nuyts (9 goals)
Nico Vanherck (6 goals)
Aaron Van Loon (3 goals)
Nathan Jonckers (2 goals)
Ousmane Tall (2 goals)
Tom Meeuwssen (2 goals)
Emas Van Beylen (1 goal)
Juul Tormans (1 goal)
Menno Sels (1 goal)
Pol Lasters (1 goal)
Robin Van Mechelen (1 goal)
Owngoal (1)

's Avonds vierden we op ons wederom geslaagde teerfeest, maar op zondagochtend moesten we snel terug naar de orde van de dag aangezien Den Berg onze zondagploeg kwam bekampen. In de eerste helft werd de zondagploeg geruime tijd onder de voet gelopen en liep Den Berg 0-3 uit. Met een dubieuze penalty bracht Geert een beetje spanning terug en na de pauze leken Nick en Toon N voor de totale ommekeer te zorgen. Jammer genoeg sloeg KFCS er niet in om er helemaal over te gaan en de bezoekers namen het commando terug over. Uiteindelijk stond er na 90 minuten ploeteren op een zwaar veld een duidelijke 3-7 eindstand op het scorebord.

Topschutters na 2 februari:
Toon Nuyts (19 goals)
Nick Verwaest (12 goals)
Toon Kuppens (12 goals)
Jo Verwaest (4 goals)
Wannes Goris (4 goals)
Cedric Ruts (3 goals)
Jonas Nijs (3 goals)
Dries Van Gorp (2 goals)
Filip Boonen (2 goals)
Geert Gaukema (2 goals)
Pieter Stessens (2 goals)
Tom Meeuwssen (2 goals)
Emas Van Beylen (1 goal)
Herman Hoskens (1 goal)
Jos Meeus (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Maarten Cuypers (1 goal)
Nick Leysen (1 goal)
Raoul Van Rooy (1 goal)
Robin Van Mechelen (1 goal)
Thomas Goris (1 goal)
Tom Goris (1 goal)
Toon Wens (1 goal)
Wouter Wens (1 goal)
Owngoal (2)