Anke Huysmans (1 goal)
Hanne Annendyck (1 goal)
Ruth Mattan (1 goal)
Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I moest op bezoek bij CSC Barrier, dat moest krabben en scharen om aan een ploeg te komen. Ook KFCS I heeft moeten zoeken, maar van meet af aan namen de bezoekers de match in handen. Alleen misten ze kans op kans en moesten ze zelfs beroep doen op de thuisploeg om de score te openen. Enkele minuten later stelden ze echter gelijk en konden we opnieuw beginnen. In de tweede helft kwamen we zelfs op achterstand, maar Bert zette met een penalty de bordjes weer in evenwicht. KFCS drukte door en in 10 dolle minuten wisten ze 3 keer te scoren. Een laatste stuiptrekking van CSC Barrier leverde voor hen nog een doelpunt op, maar in het slot diepte Bert de score weer verder uit.

Menno Sels (1 goal)

Welkom was de volgende opponent van KFCS III. De eerste kansen waren voor de bezoekers, maar toen Welkom de eerste keren de neus aan het venster stak, was het meteen raak. KFCS moest bekomen, maar aan de rust stond het al 3-0. Na de pauze bleef KFCS proberen, maar de kansen afwerken bleek te veel gevraagd. In het slot wist Welkom nog 2 keer te scoren, waardoor een zwaar overdreven 5-0 eindstand op het scorebord stond.

Lennart Driesen (1 goal)

KFCS II bracht een bezoek aan Ten Aard. Het was ook voor de zondagploeg krabben om een ploeg op het veld te krijgen, maar uiteindelijk is het gelukt. KFCS speelde goed mee, maar kwam na een vlijmscherpe counter stonden we toch achter. Kort nadien beging een speler van Ten Aard handspel in hun zestien, maar de ref stond in de cirkel grassprietjes te tellen en weigerde te fluiten. Op de daaropvolgende counter mocht de spits van Ten Aard doorgaan (duidelijk in buitenspel), maar de ref was dit keer nog niet omgedraaid en kon het daardoor niet zien en zo stonden we 2-0 achter. Na de pauze bleef KFCS proberen, maar scoren lukte niet en zo gingen we op een pijnlijke manier de boot in.