IMG 20190905 201524

Na maanden zwoegen en zweten en bibberen tegen de deadlines zijn we er toch maar mooi in geslaagd om onze kantine tijdig klaar te hebben voor de openingsrecepties en de eerste vrije Natuurloop.

Op vrijdag 5 september nodigden we alle sponsors, bevriende clubs uit de buurt en besturen van de bonden uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe accommodatie. Iedereen was onder de indruk van het eindresultaat.

Ook brachten we toen onze eerste boeken aan de man en hiervan gingen al heel wat exemplaren over de toonbank (sommigen zelfs gesigneerd!)

Zaterdagnamiddag organiseerden we een heuse familiedag waarbij iedereen die wilde (en die niet waren uitgenodigd op een van de recepties) onze nieuwe kantine konden komen bezichtigen.

's Avonds vanaf 19u zwaaiden we de deuren opnieuw open voor onze spelers, speelsters, oud-spelers, oud-speelsters en supporters. We trakteerden hen op leuke foto's uit ons archief, een topspeech van onze voorzitter en last but not least: het boek over 50 jaar KFC Schoonbroek en ook deze avond verkochten we exemplaren als zoete broodjes.

Zondag was het dan tijd voor de eerste vrije Natuurloop die we lanceerden als opvolging van onze jogging. Iets meer dan 200 personen vertrokken aan onze kantine voor een wandel- of looptocht van 6; 12 of 20 km.

Moe maar voldaan sloten we 's avonds de deuren van onze kantine en keken we tevreden terug op een meer dan geslaagd openingsweekend.