Gert Wens terugblik

Hoe hebben de ploegen naar jouw mening gepresteerd dit seizoen?

Hoewel het volgens mij heel anders had kunnen lopen, uiteindelijk wel wat we voor het seizoen verwacht hadden.

Bij de eerste ploeg hadden we door de ploegverjonging een moeilijk seizoen verwacht … en dat is er ook gekomen. Toch had het volgens mij niet zo ver moeten komen. Ze waren zeer sterk gestart en de reden van hun moeilijk seizoen ligt volgens mij vooral in het feit dat de trainers, door altijd te veel afwezigen, de ploeg voortdurend moesten wijzigen. Daarom mijn oproep aan de spelers om gedurende het seizoen veel meer rekening te houden met zaterdagnamiddagvoetbal in uw agenda...

De sterk vernieuwde derde ploeg had met de promotie van vorig seizoen natuurlijk een vergiftigd geschenk gekregen. We wisten dat het een moeilijk seizoen ging worden en dat is ook zo gebleken. Wel sterk dat de sfeer altijd goed gebleven is. Ondertussen hebben ze allemaal weer wat meer voetbalervaring opgedaan en spelen we volgend seizoen terug een reeksje lager. Dus voor volgend seizoen gaat dat helemaal goed komen.

Onze dames had ik misschien een beetje hoger verwacht. Hoewel ze heel sterk gestart waren zijn ze de tweede seizoenshelft toch een eind in het klassement gezakt. Ze kunnen natuurlijk, door de afwezigheid van onze topspits Lodie, wel een goed excuus inroepen.

Onze zondagploeg eindigde helemaal bovenaan, zij het wel in de rechterkolom. Toch is dit een mooi resultaat. Volgend seizoen schuiven we op naar de linkerkolom zou ik zeggen.

Wat is voor jou het hoogtepunt van het afgeslopen seizoen?

Sportief: De goede start van zowel de 1ste ploeg en de dames.

Extra sportief. de toch wel geslaagde vernieuwing van de derde ploeg en ook wel het feit dat we alle posten voor volgend seizoen terug opnieuw hebben kunnen invullen! Bij deze DANK AAN AL DE VRIJWILLIGERS DIE DEZE TAKEN OP ZICH NEMEN!!

Wat is voor jou het dieptepunt van het afgelopen seizoen?

Toch wel het feit dat de voetballers steeds minder rekening houden met het feit dat er elk weekend moet worden gevoetbald. Het wordt voor de trainers telkens moeilijker om een competitieve ploeg op te stellen.

Welke ambities mogen de ploegen volgend seizoen koesteren?

Elke match spelen voor te winnen. We zien wel waar we dan uitkomen. Promotie? OK, dan promoveren we en zien we het jaar daarop wel. Degraderen? Just van ’t zelfde. Het moet vooral plezant zijn … met de intentie om te winnen. ’t Is en blijft competitie. De supporters willen een match zien.

Welke ambitie(s) heb jij nog voor volgend(e) seizoen(en)?

Persoonlijk zal het een druk jaar worden dus voorlopig koester ik niet al te veel ambities. Terug een sterke eerste ploeg opbouwen de volgende jaren is wel een uitdaging. Ook de andere ploegen competitief houden blijft een ambitie. Daar gaan we voor!

Bedankt Gert voor je antwoorden!