DSC 5963

Onze dames brachten na het debacle tegen Arendonk een bezoek aan 's Gravenwezel-Schilde. Daar aangekomen trapte Lodie meteen op de lat en aan de overkant ging de bal wel binnen en stonden we 1-0 achter. Toen de 2-0 viel, leken we weer op weg naar een lange namiddag, maar KFCS weigerde dit keer op te geven en Lodie wist de 2-1 te forceren. Toen na de pauze de 2-2 viel en KFCS het laken naar zich toetrok, leek het alsof we op weg waren naar een stunt van formaat, maar toen besloot de man in het oranje om stokken in onze wielen te steken. Eerst floot hij Lodie onterecht terug voor buitenspel, vervolgens mocht de thuisspits wel vanuit buitenspel scoren en alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was bestrafte hij een borstcontrole van Jolien met een strafschop voor handspel. Begrijpen wie begrijpen kan, maar Antwerpse scheidsrechters tegen Antwerpse ploegen, ik hoef er allicht geen tekening bij te maken... Dat in het slot de 6-2 nog viel was eigenlijk niet meer dan een voetnoot. Onze dames keken hoe dan ook terug op een degelijke prestatie en dat opent perspectieven voor de toekomst.

Topschutters na 23 oktober:
Lodie Schuurmans (2 goals)
Annelies Nuyts (1 goal)
Michelle Van Gestel (1 goal)
Ruth Mattan (1 goal)
Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I (allez, eigenlijk meer KFCS III) bracht een bezoek aan CSC Barrier voor de eerste ronde van de Beker van de Kempen. De thuisploeg kwam meteen tot scoren en diepte de tussenstand in de eerste helft verder uit tot 5-1. Game over leek het dus, maar in de tweede helft kwam KFCS teruggeslopen tot 5-3. Plots schoot er toch wat paniek in de Lommelse rangen en sommigen konden hun frustraties ten aanzien van mekaar niet meer bedwingen. KFCS rook bloed, maar moest uiteindelijk tot met 6-3 z'n meerdere erkennen in CSC Barrier dat in de volgende ronde op bezoek mag bij Stort Sport.

Topschutter na 23 oktober:
Rik Berens (5 goals)
Maarten Wynen (2 goals)
Toon Kuppens (2 goals)
Dieter Vandendriessche (1 goal)
Emas Van Beylen (1 goal)
Jef Nuyts (1 goal)
Beker:
Guy Raeymaekers (1 goal)
Jef Dierckx (1 goal)
Menno Sels (1 goal)

KFCS III was een weekend vrijgesteld door de eerste ronde van de Beker van de Kempen die dit weekend werd afgewerkt.

Topschutters na 23 oktober:
Toon Nuyts (3 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Aaron Van Loon (1 goal)
Menno Sels (1 goal)
Nico Vanherck (1 goal)
Tom Meeuwssen (1 goal)
Tuur Lasters (1 goal)

Ook KFCS II mocht een weekend uitslapen aangezien dit bekerweekend is gebruikt om enkele uitgestelde matchen in te halen.

Topschutters na 24 oktober:
Toon Kuppens (4 goals)
Jef Dierckx (3 goals)
Toon Nuyts (3 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Nick Verwaest (2 goals)