DSC 8427

Onze dames zitten intussen weer op het goede spoor na hun recente 6 op 6 en dus keken ze met vertrouwen de komst van Bevel tegemoet. Het matchbegin was rommelig langs beide kanten. Veel middenveldspel, maar geen uitgespeelde kansen. Naar het slot van de eerste helft toe nam de thuisploeg het heft meer in handen en toen Michelle een corner perfect op de voet van Annelies schilderde, was de ban eindelijk gebroken. Bevel had maar net genoeg speelsters bij en toen ze in de tweede helft na een blessure met 10 vielen, voerde KFCS de druk gestaag op. Alleen lieten ze zich een kwartier voor tijd 1 keer ringeloren met desastreuze gevolgen en plots stond het 1-1. Toch geen puntenverlies tegen 10 man?? Nee hoor, want Lodie zette KFCS snel terug op voorsprong. Bevel probeerde aan te vallen, maar liep 5 minuten voor tijd recht in het mes en Michelle stelde de zege helemaal veilig.

Sara Van Mechelen (1 goal)

Ook KFCS I tankte vertrouwen door vorige week CSC Barrier af te troeven, maar met de komst van promovendus W. Spin beloofde het vandaag toch weer geen makkelijke opdracht te worden. Jef N opende direct de score, maar W. Spin sloeg even snel weer terug. Iets voor het half uur zette Rik de thuisploeg opnieuw op voorsprong en toen Maarten kort na de pauze de score verder uitdiepte, was de match gespeeld. Enfin, dat dachten we want dom balverlies zette de bezoekende spits op weg naar de 3-2. De ingevallen Emas zorgde opnieuw voor een kloof van 2 doelpunten, maar toen Dimitri te kort terugspeelde naar Wim en zo de 4-3 op een presenteerblaadje aan de bezoekende spits aanbood, was het nog een paar minuten bibberen. Gelukkig trokken we de zege over de streep en blijft de eerste ploeg in de middenmoot hangen.

Menno Sels (1 goal)

Zowel KFCS III als Schijf werden wat geteisterd door coronabesmettingen en daarom vroeg Schijf om de match uit te stellen naar 5 februari. We zijn hier op ingegaan en dus mochten de gezonde spelers van KFCS III gaan depanneren bij KFCS I en KFCS II als ze wilden. We zagen echter Belta zijn eerste puntenverlies van het seizoen lijden dus met onze 2 matchen tegoed kunnen we het zeker nog spannend maken in vierde afdeling.

Robin Van Mechelen (1 goal)

KFCS II bracht een bezoek aan de buren van Den Berg. Aan de rust stond het nog 0-0, maar na een uur stond het 1-2. Ik was zelf niet op de match aanwezig, maar dankzij trainer Marc VG bleef ik wel op de hoogte. Om 10:55 was de tussenstand 1-3 en droomden we van onze eerste seizoensoverwinning, maar een minuut later wist Den Berg tegen te scoren en uiteindelijk viel er nog een derde goal voor de thuisploeg zodat beide ploegen genoegen moesten nemen met een draw. De wedstrijdleiding was blijkbaar ook weer niet om over naar huis te schrijven, maar na wat ik vorige week van de man in het blauw heb gezien, verwondert me dat niet echt...