Schoonbroekzoe 0138

Onze dames hadden wat recht te zetten na de blamage van vorige week thuis tegen Moldavo C, maar op het grote veld van Beekhoek vreesden we dat dit geen evidentie zou zijn. Gelukkig was die vrees ongegrond, want in de eerste helft hadden onze dames het spel in handen, maar kansen van o.a. Annelies (kopbal net over); Loes (schot gepareerd) en Lodie (schot net over) konden we nog niet verzilveren. Kort na de pauze brak Aranka wel de ban en even later kon het er nog beter uitzien als de scheidsrechter wat meer durf had, maar hij durfde een duidelijke penaltyfout op diezelfde Aranka niet bestraffen en in plaats van 0-2 werd het 1-1 toen een voorzet via de paal binnen dwarrelde. Beekhoek scoorde 10 minuten voor tijd nog de 2-1 en donkere wolken pakten zich samen boven Geel Ten Aard, maar Lodie stelde snel orde op zaken met de gelijkmaker. In het slot leek zij ons ook nog de zege te schenken, maar haar kopbal spatte uiteen op de paal. Zo moesten beide ploegen genegen nemen met een billijk gelijkspel.

Topschutters na 14 oktober 2023:
Jelte Staes (4 goals)
Aranka Van den Eynde (3 goals)
Lodie Schuurmans (2 goals)
Annelies Nuyts (1 goal)
Bo Van Herk (1 goal)
Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I genoot van een weekendje rust waarin ze allen hun hoofd konden leegmaken om volgende week met vernieuwde moed de match tegen CSC Barrier aan te vatten.

Topschutters na 14 oktober 2023:
Nico Vanherck (2 goals)
Jarno Dockx (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Rik Berens (1 goal)

KFCS III trok naar koploper Van Broekhoven en speelde daar een zeer goede wedstrijd. De thuisploeg kwam op voorsprong na een knullige owngoal, maar Toon stelde orde op zaken. De thuisploeg moest hier even van bekomen en KFCS begon zelfs het betere van het spel te krijgen. Alleen lukte scoren niet en toen Van Broekhoven een propere actie in elkaar bokste, keken onze rood-witten opnieuw tegen een achterstand aan. In de tweede helft verzette KFCS hemel en aarde om de aansluiting opnieuw te vinden, maar niets mocht helaas nog baten. De thuisploeg was niet te beroerd om toe te geven dat ze door het oog van de naald zijn gekropen, maar daar krijgen we helaas geen punten voor.

Topschutters na 14 oktober 2023:
Toon Nuyts (4 goals)
Alec Sannen (3 goals)
Dimitri Sels (1 goal)

KFCS II trok normaal naar W. Spin, maar die match zal op 12 november worden gespeeld.

Topschutters na 15 oktober 2023:
Tom Meeuwssen (3 goals)
Emas Van Beylen (2 goals)
Toon Nuyts (2 goals)
Bert Wens (1 goal)
Jens Stessens (1 goal)
Lukas Broeckx (1 goal)
Niel Hannes (1 goal)
Pol Lasters (1 goal)
Stef Van de Perre (1 goal)
Wannes Goris (1 goal)
Owngoal (1)

In plaats van voetbal was er gisteren wel onze spaghetti afhaaldag in de kantine. Met 436 bestelde porties hebben we ons record van vorig jaar met ± 150 porties scherper gesteld. Hier kunnen we enkel maar lovend over zijn en de positieve commentaren die ons al hebben bereikt, doen ons enkel maar meer plezier en meer goesting krijgen om hier volgend jaar opnieuw aan te beginnen. Hopelijk tot dan!!