Artikel site

1 op 12 was de ontnuchterende balans na het voorbije voetbalweekend en toch heeft de ene ploeg het er beter van af gebracht dan de andere. Onze dames kenden een collectieve offday in Berchem en keken na een kwartier al tegen 2-0 aan. Met enkele position switches onder de rust probeerden we nog de bakens te verzetten, maar meteen sneed Berchem onze adem af en uiteindelijk liepen we tegen een zware 6-0 afstraffing aan.

Topschutters na 10 oktober 2020:
Lodie Schuurmans (6 goals)
Ruth Mattan (3 goals)
Michelle Van Gestel (2 goals)
Esther Van Gorp (1 goal)

KFCS I kreeg met Hoekske een taaie klant tegenover zich. Als we wonnen, dan waren we mathematisch zeker van de vijfde plaats in het klassement, maar de Mollenaars waren waarschijnlijk de 1-5 uit de heenmatch nog niet vergeten. De bezoekers klommen ook op voorsprong, maar Jef N stelde orde op zaken. Toch moest KFCS met een achterstand de rust in en toen na de pauze de 1-3 viel, leek de match gespeeld. Gelukkig wilde de thuisploeg van geen wijken weten en dankzij Toon K en Maarten C konden we nog een punt uit de brand slepen. In het slot van de match kreeg de thuisploeg nog de beste kansen om de overwinning binnen te halen, maar zo ver wou Hoekske het jammer genoeg niet laten komen.

Tom Goris (1 goal)

Ook KFCS III keek Hoekske in de ogen en wilde de val naar beneden stilaan stoppen en tegen de lager geklasseerde Mollenaren kregen ze een uitgelezen kans. Toon N bracht KFCS ook op voorsprong, maar Hoekske sloeg genadeloos terug en aan de rust keek de thuisploeg tegen een 1-3 achterstand aan. Nieuw en zuur puntenverlies dreigde, maar in 2 dolle minuten sloeg KFCS terug en dankzij Nathan en opnieuw Toon N stond het 3-3. Hoekske kon nog een keer tegenscoren en in het slot van de match keurde de ref de 4-4 af voor zeer twijfelachtig buitenspel en zo beet KFCS opnieuw pijnlijk in het zand.

Owngoal (1)

Op zondagochtend trok KFCS II de brug over naar Arendonk om Broekkant C partij te gaan geven. De bezoekers speelden goed mee, maar kwamen iets voor het half uur op achterstand met een schuiver in de hoek. KFCS van zijn kant ging vaak veel te overhaast te werk waardoor kansen creëren moeilijk was. In de tweede helft stuurde coach Marc bij en KFCS domineerde vaak zijn tegenstander. Alleen bleef er veel afval in het spel kruipen van KFCS, maar deze keer kwamen er wel kansen. De thuisploeg beschikte echter over een sterk sluitstuk en met de nodige fouten en tijdwinst wist Broekkant de overwinning over de streep te trekken en KFCS opnieuw puntenloos huiswaarts te sturen.