Onze dames zouden normaal afgelopen weekend Weelde in de ogen kijken, maar bij gebrek aan Weelde waren we een weekend vrij.

Topschutters na 25 september:
Annelies Nuyts (1 goal)
Ruth Mattan (1 goal)
Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I begon een week later aan z'n seizoen met meteen zware verplaatsing richting Kempenzonen. De thuisploeg beschikte over een aantal sterke spelers, maar KFCS hield lang stand. Uiteindelijk brak de veer toch, maar met 1-0 aan de rust bleef alles mogelijk. KFCS kreeg na de pauze enkele mogelijkheden, maar kwam maar niet tot scoren. Toen Kempenzonen de 2-0 konden scoren, leek de veer gebroken, maar Jef N bracht toch terug spanning in de match. Alleen kwam zijn goal te laat en zo bleven onze rood-witten helaas puntenloos achter.

Topschutter na 25 september:
Jef Nuyts (1 goal)

KFCS III mocht eraan beginnen op het veld van Olmen. Toon N was weer in een begenadigde dag, want in de eerste helft kon hij al 3 keer scoren. Olmen kon nog gelijkmaken en dat was effe schrikken voor KFCS III, maar paniek was er allesbehalve. Toen Jo voor de rust ook nog wist te scoren, was het al game over voor de thuisploeg. Na de pauze kon gelegenheidskeeper Maxime nog eens omdraaien, maar Tom M nam echt alle twijfels weg met zijn eerste van het seizoen.

Toon Nuyts (3 goals)
Jo Verwaest (1 goal)
Tom Meeuwssen (1 goal)

Een gehavend KFCS II bracht een bezoek aan de buren van Schijf, maar toch was er vertrouwen na de puntendeling van vorige zondag thuis tegen Kempenzonen. Schijf nam de match in handen, maar in de eerste helft kwamen ze niet tot scoren. Het gemekker nam toe bij de thuisploeg en KFCS zag het graag gebeuren. De blessure van Glenn zagen we liever niet gebeuren, maar het was wel zo ver. Pionnen schuiven dus onder de rust en kort na de pauze ging het mis toen Aaron een foutje maakte net buiten de zestien en de vrije trap binnenging. Een strafschopfout van diezelfde Aaron later stonden we zelfs 2-0 achter en na de keurig uitgespeelde 3-0 was het helaas helemaal game over.