DSC 6158

Onze dames stonden klaar om vrijdagavond Bevel partij te geven, maar om 16:00 kwam er een bericht binnen dat ze forfait hadden gegeven voor de wedstrijd. Bijgevolg zijn onze dames 3 punten rijker, maar het blijft toch wat wrang omdat we er liever zelf voor hadden gestreden, maar de tegenstander kampte blijkbaar met een hele rits blessures en kon geen ploeg op de been brengen.

Loes Goor (1 goal)

KFCS III kreeg met Belta een stevige tegenstander tegenover zich. In de eerste helft speelde ploeg echt goed mee en versierden ze ook een resem kansen, maar ze afwerken bleek weer een helse opgave en Belta deed dat wel. Aan de rust stond het 0-1 en was alles nog mogelijk, maar opnieuw kon KFCS z'n kansen niet afwerken en aan de overkant gingen de ballen wel binnen en uiteindelijk zakte de moed weer in de schoenen van de spelers. Het doelpunt van Toon kon hier helaas niets meer aan veranderen want keeper Juul kon zich weer 5 keer omdraaien vandaag.

Owngoal (1)

KFCS I stond voor dé match van de waarheid thuis tegen hekkensluiter Schijf Sport. Verliezen betekende waarschijnlijk de doodsteek voor een verlengt verblijf in 1° afdeling. De thuisploeg greep de bezoekers meteen bij de keel en het was uiteindelijk Cedric die de ban brak met een hard schot van ver dat onder de lat binnen ging. KFCS moest echter oppassen voor de tegenprikken van Schijf en ontsnapte meermaals aan de gelijkmaker. Aan de rust stond het 1-0, maar er moest dringend een goal bijkomen. Toen Lars een vrije trap via de paal binnentrapte, konden we iets geruster ademen, maar toen een bezoeker een hard schot op de kruising zag belanden, wisten we dat we nog steeds alert moesten zijn. Uiteindelijk besloten de bezoekers om zichzelf dan maar in de voet te schieten met een oerdomme rode kaart en finaal gingen ze volledig door de knieën na 2 doelpunten van Rik. KFCS is nog niet gered, maar deze zege biedt wel perspectief met het oog op wat nog komen zal.

Owngoal (1)

Ook KFCS II kreeg op zondagochtend Schijf Sport als tegenstander en dat beloofde opnieuw geen simpele opgave te worden. We klommen via Toon N snel op voorsprong, maar even snel sloeg Schijf terug en plots ging het heel snel. Elke versnelling van de bezoekers deed ons pijn. Ondanks enkele puike reddingen van keeper Wout stond de teller aan de rust op 1-6. We vreesden dat ze na de pauze zouden doorduwen richting de 10, maar de bezoekers toonden genade en scoorden in de tweede helft nog slechts 2 keer en voerden nadien enkele wissels door waardoor het tempo wat lager werd en KFCS terug in de match kwam. Via Jordi en opnieuw Toon N wisten we zelfs nog 2 keer te scoren, maar puntengewin tegen dit Schijf bleek een mission impossible te zijn (wat overigens geen schande is).