DSC 6995

Onze dames lijken zich wat naar het einde van de competitie te slepen. Vorige week moesten ze forfait geven voor de verplaatsing naar Beekhoek, maar afgelopen zaterdag kregen ze wel genoeg volk gemobiliseerd om de match in Zammel te spelen. De thuisploeg wilde de 2de plaats terug overnemen van Kontich C en besloot om niet te veel woorden aan onze dames vuil te maken. Van meet af aan was het duidelijk dat puntengewin voor ons niet aan de orde was, maar het moet wel gezegd dat het een faire match was en dat al onze dames het beste van zichzelf hebben gegeven en collectief hebben ze de schade kunnen beperken tot 5-0.

Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I kreeg een week rust voorgeschreven omdat dit weekend de halve finales van de Beker van de Kempen werden betwist.

Menno Sels (1 goal)

KFCS III trok er een weekend op uit richting Oostende aangezien ook voor hen geen match was gepland.

Lennart Driesen (1 goal)

Onze zondagse vrienden brachten een bezoek aan W. Spin en wilden daar terug aanknopen met de zege na het gedwongen forfait van vorige week tegen Den Berg. Van meet af aan nam KFCS het initiatief en het was Jef D die de score wist te openen. Een paar minuten later kon Jef N de score verdubbelen en de 2 Jeffen kregen nog wat kansen om de voorsprong nog wat te verhogen, maar lieten deze allemaal onbenut. In de tweede helft kreeg ook de thuisploeg wat kansen en moest keeper Dennis regelmatig tussenkomen, maar hij kon de 0 op het bord houden. KFCS kreeg nog dé kans om vanop de stip de stand op 0-3 te brengen, maar Toon K z'n getelefoneerde penalty werd gestopt door de Desselse keeper. In de slotminuten leek Dimas de 0-3 toch te gaan scoren, maar de keeper bracht nog redding. Jef D was echter goed gevolgd en hij schoof de 0-3 wel tegen de touwen. Zo schuift KFCS door naar de middenmoot van de rangschikking.