DSC 9690

Afgelopen donderdag viel er eindelijk een beslissing over de stopgezette wedstrijd van onze dames thuis tegen Antwerp Girls. De 2 bezoeksters zijn vrijgesproken en de match eindigt definitief op 3-3. Zo beëindigen onze dames hun seizoen op een gedeelde 9de plaats, waarvoor toch een welgemeende proficiat!

Kontich C 6

KFCS I speelde voor hun laatste match van het seizoen gastheer voor Germinal. De match begon goed en al snel wist Bert de score te openen. Iets voorbij het half uur verdubbelde diezelfde Bert de stand, maar op slag van rust sloeg Germinal toch nog terug. Op het uur zoefde een vrije trap onder de lat binnen en konden KFCS en Germinal opnieuw beginnen. Gelukkig kon Mathias M profiteren van het natte gras en toen Bert ook wist te scoren, lagen de bezoekers tegen het canvas. Opnieuw Mathias duwde het mes nog wat dieper in de wonde, maar in het slot van de match konden de bezoekers nog eens tegenscoren. Verder kwamen ze gelukkig niet meer en zo beëindigt KFCS I zijn seizoen waarschijnlijk op de vijfde plaats (nog even afwachten wat de tegenstanders in hun uitgestelde matchen nog doen).

2021 2022 4

KFCS III kreeg De Koekoek over de vloer en moest winnen om de tweede plaats te kunnen vasthouden. Kapitein Glenn had dit het beste begrepen, want hij scoorde na 4 minuten al. Knullig balverlies zette de bordjes echter snel terug in evenwicht en KFCS moest toch even bekomen van deze tik. Gaandeweg nam de thuisploeg de match terug in handen en uiteindelijk was het Quinten die KFCS opnieuw op voorsprong bracht. Na de pauze gebeurde er nog bitterweinig, maar de marge bleef beperkt tot 1 goal. Quinten probeerde hier iets aan te doen, maar uiteindelijk was het Jef D die de 3-1 binnen kon schuiven en zo de 3 punten voor KFCS veilig stelde. Ook voor KFCS III wordt het nog even nagelbijten wat de concurrentie doet met het oog op de tweede plaats in de rangschikking.

2021 2022 4

Op zondagochtend bracht Paul Stessens de spelers van KFCS II naar de Boerentang waar Kempenzonen op hen wachtten. KFCS moest zoeken om aan een elftal te komen, maar uiteindelijk lukte het toch. Kempenzonen hadden een redelijk sterke voorlijn, maar verder dan wat schuchtere pogingen kwamen ze niet. Uiteindelijk viel toch de 1-0, maar deze bleef lang staan en uiteindelijk wist Jens te scoren. De scheidsrechter weigerde echter om het doelpunt goed te keuren en zo moesten we met een achterstand de rust in. Na de pauze verdubbelde de thuisploeg de score, maar toen Toon N er 2-1 van maakte sloeg de paniek toe bij Kempenzonen en versierde KFCS enkele kansen om gelijk te maken. Uiteindelijk viel de gelijkmaker niet en de thuisploeg strafte dit genadeloos af. Jef D bracht nog even wat spanning terug, maar een goedkope penalty in de slotminuten legde de eindstand vast op 5-2.