DSC 4375

Onze dames kwamen afgelopen weekend niet in actie zodat ze zich in alle rust konden voorbereiden op de zware slotmaand die er nog aankomt.

Loes Goor (1 goal)

Voor KFCS I wordt het stilaan alles of niks, maar met de komst van Claridge beloofde het ook nu weer geen gezondheidswandeling te worden. De match begon dan ook niet goed, maar in tegenstelling tot de voorbije weken leidde dit niet meteen tot schipbreuk, integendeel. Na een knappe combinatie langs verschillende stations kwam de bal bij Emas die het leer beheerst binnenschoof. KFCS had zich terug in de match geknokt, maar 7 minuten later hadden ze zich weer helemaal uit de match geknokt na 2 simpele weggeefdoelpunten. Iets voorbij het half uur leek de match voorbij toen de 1-4 viel, maar op slag van rust bracht Emas de spanning wederom terug. Intussen stond de coach van Claridge al achter de omheining af te koelen na een woede-uitbarsting die ik nog maar zelden had gezien. Na de pauze bleef KFCS beuken op de oranje muur en na 53 minuten steeg de spanning nog wat meer toen een bezoekende verdediger z'n eigen doelman verschalkte. Dit was het sein voor KFCS om alle remmen los te gooien en vol op zoek te gaan naar de 4-4. Die leek er ook te komen, maar o.a. Jef; Emas en de ingevallen Michiel hun pogingen misten net het kader en zo beet KFCS weer op een pijnlijke manier in het zand. Door het gelijkspel van Schijf en de zege van Donk zal het tussen KFCS I en W. Spin gaan om uit te maken wie er (allicht) samen met Red Star naar 2° afdeling zal degraderen.

Jef Nuyts (2 goals)

Ook KFCS III is allesbehalve gered en daardoor won de thuismatch tegen Schijf C alleen maar aan belang.

Owngoal (1)

KFCS II kreeg op Paasmaandag bezoek van Heikneuters en opende het sterkst. Toen de bezoekers voor de eerste keer echt hun neus aan het venster staken, leek Dennis met een beenveeg redding te brengen, maar toch zagen we het leer nog in doel gaan. KFCS was allesbehalve onder de indruk en iets voor het half uur haalde Jef D van ver uit en zagen we het leer net onder de lat binnenvallen. Zo was alles te herdoen en KFCS rook bloed. De tweede goal wou echter niet vallen en zo doken beide teams de rust in met een gelijkspel. Na de pauze namen de bezoekers het commando stilaan over, maar veel grote kansen kwamen er ook niet meteen uit voort. Intussen kregen we echter in de gaten dat we tegen een man extra aan het strijden waren en dat is een strijd die je helaas nooit kan winnen. Op 6 minuten tijd kregen we dan ook een dubbele uppercut te verwerken na een discutabel buitenspeldoelpunt en een corner die er geen was (wat de bezoekers ook toegaven). In de toegevoegde tijd kon Toon N er nog 2-3 van maken, maar jammer genoeg viel die goal te laat om nog aanspraak te kunnen maken op meer.