DSC 8507

Het was een beperkt voetbalweekend, want onze dames genoten van een weekend rust zodat ze zich mentaal al konden voorbereiden voor de clash met Kontich C nu vrijdag.

Loes Goor (1 goal)

KFCS III wilde van de match tegen VK Kolonie nog iets maken, maar na 6 minuten konden de plannen al in de vuilbak na een dom tegendoelpunt. KFCS liet het hoofd echter niet hangen, maar 2 extra weggeefgoals maakten de opdracht des te moeilijker. Toen kort na de pauze de vierde tegentreffer viel, was het voorbij, hoewel KFCS eigenlijk niet veel minder was van VK Kolonie. De bezoekers wisten uiteindelijk nog 3 keer te scoren en zo valt voor KFCS III na 1 seizoen het doek in 3° afdeling en zullen we hen volgend seizoen in 4° afdeling terugvinden.

Owngoal (1)

Voor KFCS I is het stilaan 'do or die' in de degradatiestrijd. Tegen Flurky moest er gewonnen worden of het doek dreigde te vallen. De bezoekers arriveerden maar net met 11 en vielen na 35 min met 10 door een blessure. Voor KFCS bleek dit echter meer een nadeel dan een voordeel te zijn, want de beste kansen waren voor Flurky. Keeper Wim moest vaak gepast tussenkomen, maar deed dit ook telkens met brio. Net toen we allemaal vreesden voor de 0-1 zette de ingevallen Maarten W zich door en bracht hij de bal voor en kon Maarten C de score voor de thuisploeg openen. Flurky joeg op de gelijkmaker, maar dit keer stond de lat in de weg. Uiteindelijk kon Wim z'n netten ongeschonden houden en sleurde KFCS met veel bloed, zweet en tranen de overwinning over de streep!