DSC 8894

Met 9 op 9 trokken onze dames vol zelfvertrouwen richting Deurne om Antwerp Girls partij te geven. We kwamen snel 1-0 achter, maar we voelden ons zeker niet slechter dan de thuisploeg. 5 dolle minuten duwden de kansen van onze dames echter meteen de dieperik in. Na de pauze leek Hanne terug voor wat hoop te zorgen, maar verder dan deze goal raakte KFCS niet en in het slot liepen ze nog tegen de overdreven 5-1 aan.

Topschutters na 27 november:
Lodie Schuurmans (9 goals)
Michelle Van Gestel (4 goals)
Annelies Nuyts (3 goals)
Hanne Annendyck (1 goal)
Loes Goor (1 goal)
Ruth Mattan (1 goal)
Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I moest dit weekend niet aan de bak aangezien Hoekske had gevraagd om de match uit te stellen naar 19 februari 2022.

Topschutter na 27 november:
Rik Berens (6 goals)
Maarten Wynen (4 goals)
Emas Van Beylen (3 goals)
Bert Wens (2 goals)
Jef Nuyts (2 goals)
Toon Kuppens (2 goals)
Cedric Ruts (1 goal)
Dieter Vandendriessche (1 goal)
Guy Raeymaekers (1 goal)
Lars Van Herck (1 goal)
Owngoal (1)
Beker:
Guy Raeymaekers (1 goal)
Jef Dierckx (1 goal)
Menno Sels (1 goal)

KFCS III kreeg Welkom op bezoek. Ik heb de match zelf niet gezien, maar volgens afgevaardigde Danny was dit ongeveer het slechtste wat de ploeg dit seizoen al heeft laten zien. Emas wist te scoren voor KFCS, maar keeper Juul kon zich 3 keer omdraaien en zo liep KFCS tegen zijn tweede seizoensnederlaag aan. Gelukkig blijven ze wel tweede, dus kop omhoog en volgende week met frisse moed richting Geel om Pro Mille te gaan bekampen.

Topschutters na 27 november:
Toon Nuyts (5 goals)
Jo Verwaest (3 goals)
Cedric Ruts (2 goals)
Nico Vanherck (2 goals)
Tom Meeuwssen (2 goals)
Tuur Lasters (2 goals)
Aaron Van Loon (1 goal)
Emas Van Beylen (1 goal)
Menno Sels (1 goal)
Nathan Jonckers (1 goal)
Robin Van Mechelen (1 goal)

De match van de zondagploeg stond volledig in het teken van het afscheid van oudgediende Jos Meeus. Na een carrière van meer dan 40 jaar vond hij het welletjes geweest, maar door corona kon hij geen afscheidsmatch spelen. Zo afscheid nemen is hem oneer aandoen, dus besloot hij om vandaag tegen hekkensluiter W. Spin nog 1 keer z'n voetbalschoenen aan te binden. De match kon ook niet beter beginnen, want na 11 minuten hadden Thomas en Rik (2x) de score al uitgediept tot 3-0. W. Spin sloeg op het kwartier terug, maar Nico en Rik zetten voor het half uur al de 5-1 tussenstand op het bord. 5 minuten later ging de bal nogal gemakkelijk op de stip en kon gelegenheidskeeper Mathias VN zich een tweede keer omdraaien, maar in de laatste 5 minuten voor de rust ging aan de overzijde de bal 2 keer op de stip. Jos ging 2x achter de bal staan, maar trapte deze ook 2 keer over de goal. Na de pauze volgden de doelpunten in het eerste kwartier mekaar in sneltreintempo op. Zo stond het op het uur 7-5. Net toen W. Spin dacht dat ze terug konden komen, nam Rik opnieuw de twijfel wat meer weg en in de slotminuten zette Toon N de kers op de taart met de 9-5.

Topschutters na 28 november:
Toon Nuyts (5 goals)
Rik Berens (4 goals)
Toon Kuppens (4 goals)
Jef Dierckx (3 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Nick Verwaest (2 goals)
Nico Vanherck (2 goals)
Thomas Goris (2 goals)
Lars Van Herck (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)

Bij deze willen we Jos nog eens danken voor zijn vele jaren trouwe dienst bij onze club. We zijn er rotsvast van overtuigd dat niemand hem ooit deze prestatie nog zal nadoen, maar dat hoeft ook niet. Hieronder vinden jullie nog enkele sfeerfoto's en van z'n applauswissel.