DSC 5732

Voor de laatste keer dit seizoen bonden onze dames hun voetbalschoenen aan om Antwerp Girls partij te geven. De match kon niet slechter beginnen met een vroeg tegendoelpunt, maar nadien kwam alles in evenwicht. Alleen scoren bleek voor KFCS een helse opgave tot de bal op het half uur op de stip ging na (vermeend?) handspel van een bezoekster en Lodie de 1-1 binnenschoof. Kort na de pauze moest Valérie zich een tweede keer omdraaien, maar dit keer stelde Lodie snel orde op zaken. Nadien kregen we kansen genoeg om de match helemaal naar ons toe te trekken, maar Lodie fusilleerde 3 keer de paal in 5 minuten. Wie z'n kansen niet afwerkt, krijgt het deksel op de neus en vandaag was dat niet anders. Zo dreigde een zure nederlaag voor onze dames tot in de 98ste minuut plots alles ontaarde. Eerst scoorde Hanne op corner nog de 3-3 en plots kregen 2 bezoeksters en de bezoekende afgevaardigde rood onder hun neus voor zaken die niet op een voetbalveld thuishoren. Antwerp Girls besloten om het veld te verlaten en zo zal de groene tafel moeten beslissen wat er met deze match gebeurt.

Groep 3

KFCS III ontving Pro Mille en wilde daar de mooie overwinning van vorige week op Hoekske bevestigen. Het begon goed en KFCS liep 3-1 uit, maar toch lieten ze de bezoekers in de tweede helft nog terugkomen tot 3-3 en zo zien ze de tweede plaats weer uit hun handen glippen. Er zijn nog wat matchen te gaan en nog wat punten te verdienen, dus de strijd is nog lang niet gestreden!