DSC 2365

Onze damesploeg zag de topper tegen Beekhoek letterlijk in het water vallen, maar in Wortel pikten ze de draad weer op. We wisten nog uit de heenmatch dat dit een moeilijk te bespelen elftal was dat we pas in de tweede helft op de knieën kregen. Dit keer leek het weer diezelfde toer uit te gaan, aangezien we aan de rust dankzij Jelte pas 0-1 voor stonden. Na de pauze kwam Wortel er enkele keer gevaarlijk door, maar toen Hanne de 0-2 maakte, leek hun veer te breken. Jelte en de ondertussen ingevallen Bo E diepten de score uit tot 0-4 en Wortel zat op de knieën. Onze topschutster wist nog 2 keer te scoren zodat we uiteindelijk weer ruim konden winnen, maar we moeten hier ook een eervolle vermelding geven aan Michelle die 4 keer liet scoren in plaats van aan zichzelf te denken. Dat is wat ze noemen een teamplayer, net als de rest van de ploeg die allemaal weer voor mekaar hebben geknokt. Nog 2 keer winnen met z'n allen en dan is het feest!!

Owngoal (4)

Feest was het minder bij KFCS I, want na 25 seconden stonden ze al 1-0 in het krijt op het veld van Claridge. In de eerste helft wisten onze rood-witten niet meteen te reageren, te meer omdat Claridge zich vooral beperkte tot irritant spel en veel tijd rekken. Na de pauze zette Jonas de bordjes in evenwicht en hier leken beide ploegen tevreden mee ... tot in de 96ste minuut concentratieverlies bij KFCS leidde tot de dodelijke 2-1 en zo konden de bezoekers puntenloos naar huis.

Owngoal (1)

Op zondagochtend had KFCS II dringend iets goed te maken na hun 0 op 9. Op zich OK, maar met het bezoek van Schijf Sport was dit allesbehalve makkelijk. Toch klom KFCS op voorsprong via Toon N, maar Schijf sloeg snel terug. Toon K bracht KFCS opnieuw op voorsprong, maar weer liet de verdediging zich snel ringeloren en konden we opnieuw beginnnen. Toen Schijf vlak voor de rust scoorde, leek het schip weer te gaan kapseizen, maar de ref keurde de goal af voor twijfelachtig buitenspel. Na de pauze scoorde Toon N opnieuw en toen Bert er uiteindelijk 4-2 van maakte, besefte Schijf dat ze tegen duur puntenverlies zouden aanlopen.