DSC 2513

Op een kletsnatte zaterdagvoormiddag keken onze dames op de eerste speeldag van de terugronde Zoersel in de ogen. In Zoersel regende het pijpenstelen en ook vandaag waren de weergoden ons niet gunstig gezind. Van meet af aan liepen onze dames achter de feiten aan binnen de minuut stonden ze op achterstand. Zoersel bleef het betere van het spel hebben en liepen uit tot 0-3. Toen volgde plots dé kans voor KFCS om zich terug in de match te knokken, maar het schot van Joyce spatte uiteen op de paal. Dit was het signaal voor de bezoekers om terug door te duwen en aan de rust keken we verwonderd tegen 0-5 aan. Toen het 0-6 werd na de pauze was het kalf helemaal verzopen. Uiteindelijk wisten we toch nog 2 keer te scoren via Hanne en Annelies, maar puntengewin was al lang onmogelijk gebleken.