DSC 2417

3 op 6 is een redelijk resultaat om te beginnen aan de competitie, maar onze dames deden er goed aan om te winnen in Arendonk. De geschiedenis leerde ons echter dat dit in het verleden nog maar 1 keer is gelukt. Dit keer scoorde Esther al na 3 minuten, maar 2 minuten later stonden de bordjes weeral gelijk. Onze dames namen nadien resoluut de bovenhand en versierden enkele dotten van kansen. In het laatste kwartier van de eerste helft sloeg Lodie nog 2 keer toe zodat we met een geruststellende voorsprong gingen rusten. Na de pauze trilde het doelkader van Arendonk nog 2 keer, maar de thuisploeg kwam niet meer in de buurt van Valérie. Onze dames speelden de match volwassen uit en schoven met 6 op 9 door naar plaats 6 in de rangschikking.

Topschutters na 26 september 2020:
Lodie Schuurmans (3 goals)
Ruth Mattan (3 goals)
Esther Van Gorp (1 goal)
Michelle Van Gestel (1 goal)

KFCS I speelde zijn laatste oefenmatch voor de start van het einde van het seizoen 2019-2020 en trok daarvoor ook naar Arendonk. Broekkant kwam nog op voorsprong, maar KFCS sloeg snel terug en na 90 minuten stond er uiteindelijk een 4-7 eindstand op het bord dus de supporters hebben zich zeker vermaakt aan deze match.

KFCS III ontving de buren van Den Berg voor hun laatste oefenmatch. Ze speelden goed mee en aan de rust stond het 2-2 en was alles nog mogelijk in de tweede helft. Helaas trok Den Berg net aan het langste eind, maar de spelers blikten terug op een sterkte wedstrijd en dit boezemde zeker vertrouwen in voor volgende zaterdag.

KFCS II trok naar Dessel om Heikneuters partij te geven. De thuisploeg bleek versterkt te zijn en klom ook op voorsprong. Jo sloeg nog terug, maar KFCS begon plots wat defensieve cadeaus uit te delen met alle gevolgen van dien. Toon K bracht nog wat spanning terug vlak voor de rust, maar na de pauze liep het opnieuw mis en stond de thuisploeg plots 7-2 voor. Jef N en Nick V milderden nog tot 7-4, maar verder kwam KFCS niet meer.