DSC 2774

12 op 12 noemen we ook een perfect rapport en dat is wat onze dames konden voorleggen na 4 wedstrijden. Het volgende kind van de rekening moest en zou De Kempen uit Tielen worden. Vorig seizoen konden we 2 keer niet tegen hen scoren, maar nu was ons vertrouwen veel groter. Het begon ook goed en Jelte wist meteen 2 keer te scoren. Jammer genoeg blesseerde ze zich nadien aan haar bil zodat we onze pionnen wat moesten herschikken. Toen Annelies er 3-0 van maakte, leek de match al gespeeld te zijn. De Kempen gaf niet de indruk meteen terug te kunnen komen omdat de ploeg de deur achteraan dicht deed. Niet dat de bezoeksters niets lieten zien, maar ze konden gewoon niet door onze muur breken. In de tweede helft zorgde Stien voor haar persoonlijk orgelpunt door de 4-0 tegen de netten de duwen. De Kempen lag murw tegen het canvas en KFCS tikte de match gecontroleerd en bijzonder volwassen uit. Met het eerste clean sheet van het seizoen blijven we bovenaan de rangschikking staan.

Topschutters na 5 oktober:
Jelte Staes (8 goals)
Michelle Van Gestel (7 goals)
Ruth Mattan (5 goals)
Valérie Crets (2 goals)
Annelies Nuyts (1 goal)
An Boons (1 goal)
Stien Loos (1 goal)
Owngoal (1)

KFCS I probeerde zijn blazoen wat op te poetsen tegen promovendus CSC Barrier. De ploeg uit Lommel kampeert in de subtop terwijl KFCS in de kelder van het klassement hangt. Barrier beschikte over een sterke ploeg en als we de bal hadden, bleken het vooral verdedigers te zijn die het leer aanraakten. Barrier liep 0-2 uit, maar Maarten gaf de ploeg terug hoop. Niet dat KFCS zo slecht voetbalde, maar de spelers van Barrier waren technisch zo sterk dat de thuisploeg vaak achter een ongrijpbare bal aanholde. Uiteindelijk diepten ze de score uit tot 1-4 en door puntenwinst van GSK staat KFCS nu officieel laatste.

Topschutters na 5 oktober:
Jonas Nijs (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Maarten Cuypers (1 goal)

Na de nederlaag van KFCS I hoopten we dat KFCS III opnieuw met de zege kon aanknopen na de pandoering van vorige week in Leopoldsburg. Het begon ook meteen goed thuis tegen Germeer toen nieuwste aanwinst Ousmane er 1-0 van maakte en een speler van Germeer na een zogezegde 'fout' op hem de ref tegen de grond kwakte en met rood mocht gaan douchen. Alles in orde dus, maar niets was minder waar. In de tweede helft ging KFCS kopje onder en scoorde Germeer 2 keer. Toon N leek nog een punt uit de brand te slepen, maar kort nadien liet de verdediging zich opnieuw als kinderen verrassen en gelegenheidskeeper Glenn kon de 2-3 nederlaag ook niet meer vermijden.

Topschutters na 5 oktober:
Toon Nuyts (2 goals)
Nathan Jonckers (1 goal)
Nico Vanherck (1 goal)
Ousmane Tall (1 goal)
Tom Meeuwssen (1 goal)

Op zondagochtend wilden we ook nog eens graag een overwinning behalen aangezien we zowel tegen Bosvlinders (van 5-3 naar 5-5) als op 't Spin (van 0-3 naar 3-3) een zekere zege nog uit handen gaven. Broekkant toonde zich in het verleden echter vaak een moeilijke tegenstander, maar de wolf in schapenvacht bleek vandaag slechts een bang lammetje te zijn. KFCS dolde van in het begin van de match met zijn tegenstander en Jos brak uiteindelijk de ban. Toon K miste vorige week huizenhoge kansen, maar vandaag wist hij de netten wel 2 keer te laten trillen. Ook Wannes en Lennart deden hun duit in het zakje en zo moest Broekkant met het schaamrood op de wagen en een 5-0 pandoering de brug richting Arendonk terug over.

Topschutters na 6 oktober:
Toon Kuppens (5 goals)
Toon Nuyts (4 goals)
Dries Van Gorp (2 goals)
Jonas Nijs (2 goals)
Pieter Stessens (2 goals)
Wannes Goris (2 goals)
Jo Verwaest (1 goal)
Jos Meeus (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Nick Verwaest (1 goal)
Tom Goris (1 goal)
Toon Wens (1 goal)