DSC 7356

Onze dames trokken naar Geel om Beekhoek partij te geven. Met hard spel probeerden ze onze rood-witten van hun doel te houden en vooral Annelien mocht dit aan de lijve ondervinden met als gevolg dat haar wedstrijd voor het half uur al voorbij was. Beekhoek versierde tussen het duwen en trekken ook enkele kansen, maar ook KFCS liet zich verre van onbetuigd. Alleen lukte een doelpunt scoren aan geen enkele kant, maar na de pauze sloeg de vlam wel in de pan toen Loes uithaalde en de keepster van Beekhoek er toch niet goed uit zag en de bal in doel zag verdwijnen. KFCS rook bloed en ging op zoek naar meer, maar de bal wou er niet meer in. De scheidsrechter was intussen blijkbaar de mening toegedaan dat een nederlaag voor Beekhoek niet verdiend zou zijn dus met een lachwekkende strafschop zorgde hij ervoor dat beide ploegen bleven steken op een 1-1 gelijkspel.

Topschutters na 22 oktober 2022:
Bo Van Herck (3 goals)
Annelien Jacobs (2 goals)
Annelies Nuyts (2 goals)
Sara Van Mechelen (2 goals)
Hanne Annendyck (1 goal)
Loes Goor (1 goal)

KFCS I trok voor de eerste ronde van de Beker van de Kempen naar Mol-Gompel om GSK partij te geven. De Mollenaren stonden enkele seizoenen terug nog in 1° afdeling, maar staan nu puntenloos laatste in 2° afdeling. Volgens de aanwezige supporters was de eerste helft huilen met de pet op van beide kanten. KFCS ging wel met een voorsprong rusten, maar daar was het positieve dan blijkbaar ook mee gezegd. Na de pauze was het iets beter en uiteindelijk won KFCS verdiend met 1-5, maar in de tweede ronde thuis tegen Claridge zal het toch pakken beter moeten.

KFCS III trok op vraag van Sparta Blauw-Wit afgelopen weekend al naar Lommel en keek net als in de openingsmatch al snel tegen een achterstand aan. We moeten wel zeggen dat in tegenstelling tot de eerste wedstrijd dit keer de deur achteraan iets vaker gesloten bleef of werd zodat er dit keer geen dubbele cijfers op het bord stonden. Akkoord dat 7-0 nog altijd een zware afstraffing is, maar we waren het er allemaal al wel over eens dat puntengewin tegen dit Sparta Blauw-Wit voor KFCS dit seizoen redelijk ondenkbaar is gezien de plaatsen in de rangschikking. Veel belangrijker is volgende week als we bezoek krijgen van Motorclub B, 1 van de ploegen die onder ons te vinden is met nog 0 punten.

Topschutters na 22 oktober 2022:
Alec Sannen (2 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Menno Sels (1 goal)
Toon Nuyts (1 goal)

0 punten is iets waar KFCS II tot afgelopen zondag ook nog over kon meepraten, maar gelukkig is dat nu ook verleden tijd. De verplaatsing naar W. Spin is nooit de meest evidente van het seizoen, maar de laatste jaren hebben we hier wel vaker resultaten gehaald. Het begon nu ook goed met snel 2 grote kansen voor Bert, maar 2 keer stond de lat in de weg. Thomas opende uiteindelijk verdiend de score, maar met een vrije trap van ver in de haak bracht W. Spin de spanning terug. Na de pauze kreeg coach Marc het nog warmer toen we plots 2-1 achter stonden. Gelukkig draaide kapitein Jo een vrije trap rechtstreeks binnen en toen Nick en Bert ook wisten te scoren, leek de buit binnen. Een klein missertje van Dennis zorgde nog voor een spannend slot, maar uiteindelijk nam KFCS de 3 punten mee naar huis en is op zondag de 0 ook eindelijk van de tabellen.

Topschutters na 23 oktober 2022:
Tom Meeuwssen (2 goals)
Wannes Goris (2 goals)
Bert Wens (1 goal)
Filip Boonen (1 goal)
Jo Verwaest (1 goal)
Lennart Driesen (1 goal)
Nick Verwaest (1 goal)
Thomas Goris (1 goal)
Tom Goris (1 goal)