DSC 7175

Onze dames wilden de zure nederlaag van vorige week op Antwerp Girls doorspoelen in een ander stuk van Antwerpen, nl. in Brasschaat. Op een koude zaterdagavond ging de match van start en het kon niet beter beginnen toen Lodie er meteen 0-1 van maakte. Brasschaat kreeg al meteen een tik en iets voor het half uur kwam er daar nog een tweede bij toen de keepster een corner van Michelle in de voeten van Anke duwde. Onze flankspeelster twijfelde niet en dropte de 0-2 binnen. Toen Loes er enkele minuten later 0-3 van maakte, leek de match gespeeld, maar op slag van rust zag Valérie de 1-3 onder haar in doel verdwijnen. Geen paniek, maar 7 minuten na de rust stond het 2-3 en toen moest het grootste drama nog komen. De thuisspits trok 5 minuten later naar doel en Valérie raakte haar voet en mocht meteen beschikken. Annelies ging in haar plaats in doel staan, maar net toen we allemaal vreesden voor 3-3 scoorde Lodie de 2-4 en konden we opgelucht ademhalen. De 3 punten gingen mee naar Kortijnen en of we er blij mee waren dat we een mengeling van Brasschaat A; Brasschaat B en Brasschaat C hadden afgetroefd!

Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I mocht nog eens aan de bak en er stond een klassieker op het programma vandaag op de Hessie van de Bosvlinders. Normaal is dit een topper, maar dit seizoen is het anders aangezien de Mollenaren puntenloos laatste stonden. KFCS klom verdiend op voorsprong, maar plots legde de scheidsrechter de bal op de stip. Gelukkig bracht keeper Wim redding en KFCS diepte de score verder uit tot 0-4. Bosvlinders wisten ook een goal te maken, maar ook KFCS kon de netten nog 2 keer doen trillen en dankzij Cedric (2 goals); Rik (2 goals); Jef en Jordi stond er een alleszeggende 1-6 op het scorebord.