Brent

Hoe kijk je terug op je eerste seizoen bij KFC Schoonbroek?

Geweldig seizoen met meer pieken in de ambiance dan in uitslagen op het veld en dit zowel bij de 3de ploeg als bij de 2de (zondagploeg). Hier wil ik dan toch wel enkele mensen voor bedanken: Tom voor de goede sfeer in de 3de ploeg dit jaar, Jo voor de sfeer na de matchen, Guy voor een van de meest memorabele momenten van dit seizoen op het veld van Postel (degene die erbij waren weten wel wat ik hier mee bedoel) en dan de spelers waarmee ik het veld dit seizoen gedeeld heb voor de mooie (en soms iets minder mooie) momenten dit jaar.

Wat is voor jou het hoogtepunt van het afgelopen seizoen?

De inhaalmatch KFC Schoonbroek - FC Den Berg op een zeiknat plein in het Jean Meyers stadion. Door de grillige omstandigheden kon Den Berg hun technisch voetbal niet helemaal thuisbrengen en doordat wij (lees: 3de ploeg) gretig alle duels aangingen werd dit niet de afstraffing die iedereen verwacht had, maar eerder een spannende match op het scherpst van de snee. Echt een derby match!

Wat is voor jou het dieptepunt van het afgelopen seizoen?

Zondag 26 februari om 08:45 vertrokken we met 8 spelers vanuit ’t Hoekske naar de match tegen White Star (leider in de rangschikking toen). Ter plaatse kwamen er daar nog 2 bij en starten we de match met z’n 10-nen (licht geïntoxiceerde personen hiervan nagetrokken ;) ). Al snel stonden we meerdere goals in het krijt, maar het is vooral de houding van zo goed als de voltallige White Star ploeg en aanhang dat dit voor mij het dieptepunt van het seizoen maken. Om het hierover kort te houden, je merkte aan alles dat we hier tegen de wel bekende ‘’Turnhouters’’ aan het spelen waren, de rest kan je zelf invullen …

Welke ambitie mag je ploeg volgend seizoen koesteren?

2de ploeg: Toch nog net iets beter dan vorig seizoen, dus 35 punten op het einde zou mooi zijn.
3de ploeg: Ploegsfeer intact houden en hier en daar de volle buit mee graaien, zodat we niet troosteloos laatste worden.

Bedankt Brent voor je antwoorden en veel succes volgend seizoen!