DSC 5820

KFCS I trok voor z'n derde laatste seizoensopdracht naar Dessel en hield halt aan het veld van Claridge. Daar aangekomen begonnen ze goed, maar na een miscommunicatie tussen Nick; Maarten en Wim stonden de bezoekers plots 1-0 achter. Gelukkig wist Rik op het half uur de gelijkmaker te scoren en na de pauze greep KFCS de thuisploeg naar de keel. Alleen wilden de kansen die ze kregen niet binnen tot Rik z'n schot afgeblokt zag. Emas kreeg de bal echter in z'n voeten en tikte de rebound nu wel binnen. Een paar minuten later schoffelde een thuisverdediger Emas onderuit en ging de bal op de stip. Bert nam z'n verantwoordelijkheid en trok de zege over de streep.

Menno Sels (1 goal)

Op hetzelfde moment was KFCS III aan de slag in Balen op het veld van Schoorhei. De thuisploeg raakte amper aan een ploeg en dat liet zich duidelijk voelen in de eindstand. KFCS dolde 90 minuten met z'n tegenstander en elke tempoversnelling deed de thuisploeg heel veel pijn. Volgens insiders lag het aan het bij wijlen gebrek aan efficiëntie van KFCS dat het 'maar' 0-7 aan de stand was maar hoe dan ook zijn we tevreden dat onze tweede zaterdagploeg z'n tweede plaats kan vasthouden.

Viktor Heyns (1 goal)

Op zondagochtend trok KFCS II ook naar Dessel, maar zij moesten iets verder rijden dan KFCS I aangezien zij Heikneuters partij gingen geven. De Hei liet KFCS in het begin wat doen en dat brak hen al snel zuur op toen ze tegen een 0-3 achterstand aankeken na doelpunten van Jo; Toon N en Lars. Ze konden nog milderen tot 1-3 na de pauze, maar Toon N scoorde weer tegen. Nadien vierde KFCS wat de teugels en plots kwam de thuisploeg terug tot 3-4. Gelukkig wist Mathias ook te scoren zodat we weer wat vrijer konden ademen, maar nog was het niet gedaan toen de 4-5 viel. Uiteindelijk was het Lars die de match in een definitieve plooi legde. Op het einde ontspoorde het zaakje nog bijna helemaal, maar uiteindelijk kon de rust terugkeren.