DSC 7164

Onze dames kregen met Heikant Berlaar opnieuw een haalbare, maar anderzijds ook verraderlijke tegenstander tegenover zich. In de eerste helft was er dan onderschatting allesbehalve sprake want onze dames namen het heft meteen in handen en lieten hun wurggreep niet los. Lodie (3x) en Loes diepten de score uit tot 4-0, maar op slag van rust kreeg Heikant Berlaar de 4-1 in cadeauverpakking aangeboden en dit cadeau namen ze met plezier aan. In de tweede helft sloop er plots na de 4-2 paniek in de rangen en tot overmaat van ramp liepen de bezoeksters op 20 minuten uit tot 4-5. Een nieuw drama leek in de maak tot Lodie de 5-5 voorbij de bezoekende keepster schoof. KFCS drukte door om de 3 punten in Kortijnen te houden en toen Annelies Michelle wegstuurde, schoof onze spits de 6-5 beheerst binnen en bleven de punten effectief bij ons!

Topschutters na 30 oktober:
Lodie Schuurmans (6 goals)
Michelle Van Gestel (2 goals)
Annelies Nuyts (1 goal)
Loes Goor (1 goal)
Ruth Mattan (1 goal)
Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I moest weer een beetje zoeken om voldoende manschappen op de been te brengen. Door een vergissing van een zelfstandige cafébaas/voetballer moesten ze zelfs met 10 starten. Al snel stonden ze 1-0 achter. Na een kleine 10 min kwam de 11de (geblesseerde) man zich vervoegen en ging het even beter. Bert kon na strafschop gelijk maken en even was er terug hoop, maar met twee afgeweken ballen die in doel belandden en nog een mistasten in de verdediging begrepen we snel dat het vandaag nooit kon lukken. In de tweede helft kreeg de eerste ploeg nog versterking van enkele mannen van de derde ploeg die bereid waren om nog in te vallen. Hun match werd anderhalf uur vroeger gespeeld in Lommel en zij deden snel de overstap. Chapeau voor die kerels voor zoveel clubliefde. Uiteindelijk kon de scoren nog even gemilderd worden maar de einduitslag van 7-3 zegt voldoende.

Topschutter na 30 oktober:
Rik Berens (5 goals)
Maarten Wynen (2 goals)
Toon Kuppens (2 goals)
Bert Wens (1 goal)
Dieter Vandendriessche (1 goal)
Emas Van Beylen (1 goal)
Guy Raeymaekers (1 goal)
Jef Nuyts (1 goal)
Owngoal (1)
Beker:
Guy Raeymaekers (1 goal)
Jef Dierckx (1 goal)
Menno Sels (1 goal)

KFCS III bracht op de middag al een bezoek aan Motorclub C. De ploeg uit Lommel wist 3 keer te scoren, maar dat bleek niet genoeg om de zege thuis te houden. Het bleek zelfs onvoldoende om iets te rapen, want Jo; Robin; Tuur en Nico konden de thuisgoalie verschalken waardoor de 3 punten mee naar Kortijnen kwamen. Door het verlies van Pro Mille (4-3 op Schoorhei); Hoekske (2-1 op Red Star) en Motorclub B (6-5 op Welkom) bezet KFCS III opnieuw de tweede plaats. Goed bezig mannen!!

Topschutters na 30 oktober:
Jo Verwaest (3 goals)
Toon Nuyts (3 goals)
Nico Vanherck (2 goals)
Tuur Lasters (2 goals)
Aaron Van Loon (1 goal)
Menno Sels (1 goal)
Robin Van Mechelen (1 goal)
Tom Meeuwssen (1 goal)

In de zondagreeks is elke week een ploeg vrij en deze week was die eer voor KFCS II. Ze mochten dus nog eens een weekend uitslapen (en zelfs al meteen een uur langer slapen).

Topschutters na 31 oktober:
Toon Kuppens (4 goals)
Jef Dierckx (3 goals)
Toon Nuyts (3 goals)
Jo Verwaest (2 goals)
Nick Verwaest (2 goals)