DSC 2115

Dit weekend was het maar een beperkt voetbalweekend, aangezien zowel onze dames als KFCS II vrijgesteld waren. Voor KFCS I en KFCS III stonden er echter belangrijke thuiswedstrijden op het programma.

KFCS I kreeg Zonnekloppers op bezoek en versierde van meet af aan de beste kansen. Alleen duurde het 20 minuten alvorens Emas de score kon openen. De eerste keer dat de bezoekers er doorkwamen, was het meteen raak en konden we opnieuw beginnen. Lang konden ze echter niet genieten van de gelijke stand, want Jef N bracht KFCS weer op voorsprong. Op slag van rust sloegen Zonnekloppers opnieuw terug en weer konden we van voor af aan beginnen. Na een uur voetballen zag het er nog donkerder uit voor KFCS toen de ref de bal onverdiend op de stip legde. KFCS moest even bekomen, maar Lars en Jef N draaiden het helemaal opnieuw om en in het slot kopte Rik de laatste hoop van Zonnekloppers aan diggelen.

Menno Sels (1 goal)

KFCS III kreeg bezoek van Motorclub C en wilde na een 0 op 6 terug aanknopen met de zege om de concurrentie op de nodige afstand te houden. KFCS had doorlopend het betere van het spel en zowel Toon N als Tom M wisten 2 keer te scoren. Robin en Nathan (vanop de stip) scoorden de andere goals. Motorclub kon bij een 2-0 achterstand nog de aansluitingstreffer forceren, maar verder kwamen ze niet. KFCS speelde de match volwassen uit en blijft op plaats 2 in het klassement staan.