Owngoal (2)
Beker:
Jef Dierckx (1 goal)
Menno Sels (1 goal)

Om 16:15 mocht KFCS III wel aan de bak thuis tegen Olmen. De bezoekers startten furieus en na 9 minuten keek de thuisploeg al tegen een 0-2 achterstand aan. KFCS moest even bekomen van deze dubbele uppercut, maar gaandeweg begonnen ze de bovenhand te nemen. Uiteindelijk was het Quinten die KFCS terug in de match bracht. Na de pauze waren we net terug bezig of Toon N zette de stand weer in evenwicht. KFCS duwde door en op het uur kopte Jef N een corner van broer Toon binnen en stond KFCS warempel op voorsprong. Alleen liet Aaron kort nadien z'n ploeg op een vreselijke manier in de steek door totaal onnodig rood te pakken na een frustratieschop. KFCS moest plots nog een half uur overleven met 10 man, maar deed dit ook en door het puntenverlies van Motorclub B staat de ploeg terug op plaats 2 van de rangschikking.

Viktor Heyns (1 goal)

Op Paasmaandag kreeg KFCS II bezoek van Broekkant C. Beide ploegen vlogen er meteen in maar het was Broekkant dat op voorsprong klom. KFCS moest ook nu even bekomen, maar kreeg nadien ook kansen. In het slot van de eerste helft had Broekkant met 10 moeten vallen toen hun verdediger de doorgebroken Toon onderuit schoffelde, maar de ref hield het bij geel. In de tweede helft nam de thuisploeg de bovenhand en kregen ze ook kansen, maar scoren bleek weer een o zo moeilijke opgave. De ref begon z'n fout uit de eerste helft wat te compenseren en uiteindelijk viel Broekkant toch met 10, maar ook dat mocht allemaal niet meer baten voor KFCS en zo leden ze een zure nederlaag in eigen huis.