DSC 3057

We hebben dit weekend weer heel wat goals te zien gekregen, maar een 12 op 12 is ons blijkbaar niet gegund. Ook hebben alle ploegen niet de eindmeet van de wedstrijd gehaald dus we hebben ons zeker niet verveeld.

De dames beten de spits af thuis tegen Wortel. De nummer 4 uit de rangschikking zou dus geen simpele opdracht worden dachten we en in de eerste helft hielden ze hun rangen ook goed gesloten. Toen hun keepster aan het blunderen ging, kon Ruth gelukkig de ban breken en konden we met een iets geruster gemoed de tweede helft in. Die tweede helft was 4 minuten oud en Annelies had alle hoop van Wortel al aan diggelen geslagen met 2 snelle goals. Ze had de smaak duidelijk te pakken, want ze wisten de netten nog 2 keer te doen trillen. Ook Ruth, Michelle en Jelte waren nog succesvol in hun afwerking, maar bij 5-0 kreeg Wortel nog een penalty na handspel van Sara. Die werd keurig in het dak van het doel geramd, maar meer dan een voetnoot in de match was dit ook niet.

Owngoal (1)

KFCS I ontving GSK en begon dramatisch slecht aan de match aangezien ze al snel 0-2 in het krijt stonden. De bezoekers lieten nadien de teugels wat los en dat bekloegen ze zich vrij snel toen Emas de aansluitingstreffer kon scoren. Op slag van rust zette Raoul de bordjes gelijk en bij de bezoekers zag je sommigen al richting hun kookpunt gaan. Dat gevoel werd in de tweede helft nog wat versterkt toen de ref een penalty voor Schoonbroek floot. Bert nam zijn verantwoordelijkheid en zette de thuisploeg zowaar op voorsprong. De bezoekers, die ondertussen tot 10 man waren herleid, kwamen nog wel terug, maar toen een andere speler van GSK tegen zijn tweede gele kaart aanliep, ging zijn licht uit en besloot hij zijn frustraties op de supporters van Schoonbroek uit te werken. De scheidsrechter had er genoeg van en beëindigde de wedstrijd bij een 3-3 stand. Afwachten wat de groene tafel met dit voorval zal doen. Wordt vervolgd...

Toon Kuppens (1 goal)

KFCS III speelde gastheer voor de buren van Schijf en ook zij kwamen snel 0-2 achter (tiens, waar hebben we dat nog gezien). Toon N bracht de thuisploeg terug in de match en na de pauze zorgde Aaron voor een gelijke tussenstand. Schijf kwam echter opnieuw op voorsprong maar deze keer waren ze Menno uit het oog verloren die de 3-3 kon binnen leggen. Weer liet de KFCS-verdediging zich echter rollen en deze keer leek Schijf de match te hebben beslist, maar toen Aaron zijn tweede van de namiddag scoorde kon het weer alle kanten uit. Alsof het allemaal nog niet spannend genoeg was, floot de scheidsrechter in de slotminuten nog een penalty voor Schoonbroek. Nico nam zijn verantwoordelijkheid en zorgde voor het totale delirium.