Er waren dit weekend 3 matchen en daarin is 24 keer gescoord en dan moesten onze dames nog niet voetballen. Zij waren een weekje vrij.

Annelies Nuyts (2 goals)
Loes Goor (1 goal)
Ruth Mattan (1 goal)
Sara Van Mechelen (1 goal)

KFCS I speelde gastheer voor CSC Barrier. Jawel, datzelfde Barrier dat hen enkele weken geleden uit de beker knikkerde. Vandaag liep het helemaal anders toen op het kwartier een bezoeker de bal met de handen beroerde in de zestien en Bert de penalty omzette. Barrier probeerde hier in de eerste helft nog iets aan te doen en kreeg ook enkele kansen, maar op slag van rust kregen ze een nieuwe mokerslag met de 2-0 van Cedric. Kort na de pauze viel de aansluitingstreffer en vreesden velen voor een inzinking van KFCS, maar de thuisploeg hield de bezoekers ver van hun doel. Het bleef echter bang afwachten op de uiteindelijke beslissing, maar gelukkig kon Emas 10 minuten voor tijd de score terug uitdiepen. CSC Barrier was knock-out en Maarten W (penalty) en Lars zorgden nog voor de 5-1 eindstand.

Menno Sels (1 goal)

KFCS III bleef bovenin meedraaien, maar kreeg met Hoekske weer een zware dobber tegenover zich. Op het half uur bracht Nathan de thuisploeg op, maar in 10 dolle minuten draaide Hoekske de situatie helemaal om. Met de nodige peptalk onder de rust ging KFCS in de tweede helft er opnieuw vol voor en het was Tom M die de 2-2 op het bord buffelde met z'n hoofd. Op het uur liet Cedric zich nog eens gelden en toen ook Toon N wist te scoren brak de Molse veer. Een laatste stuiptrekking van Hoekske bracht nog even terug wat spanning, maar opnieuw Cedric schoof de 5-3 eindstand op het bord.